14-04-2009, 21:27
ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )
[INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][B]BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor[/B]
[B]Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. [/B]
[B]Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.[/B]
[B]AYRICA;[/B]
[B]Ø[/B][B] MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER [/B]
[B]Ø[/B][B]ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. [/B]
[B]Ø[/B][B]BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . [/B]
[B]Ø[/B][B]AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.[/B]
[B]Ø[/B][B]HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , [/B]
[B]Ø[/B][B]VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.[/B]
[B]Ø[/B][B]BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . [/B]
[B]Ø[/B][B]BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, [/B][B]'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN[/B][B]!!!!!![/B]
[B] Emin KARAOĞLU [/B][B]
[B][B] İçişleri Bakanlığı Kontrolörü [/B]
[B] 0 505 466 22 51
abiler aman dikkat edin belkide benim msn yide bu adam çaldı
haram olsun emi

[/B][/B][/B]
[INDENT][INDENT]
[B]ACİL UYARI:[/B]
[B]Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. [/B]
[B]Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.[/B]
[B]AYRICA;[/B]
[B]Ø[/B][B] MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER [/B]
[B]Ø[/B][B]ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. [/B]
[B]Ø[/B][B]BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . [/B]
[B]Ø[/B][B]AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.[/B]
[B]Ø[/B][B]HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , [/B]
[B]Ø[/B][B]VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.[/B]
[B]Ø[/B][B]BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . [/B]
[B]Ø[/B][B]BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, [/B][B]'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN[/B][B]!!!!!![/B]
[B] Emin KARAOĞLU [/B][B]
[B][B] İçişleri Bakanlığı Kontrolörü [/B]
[B] 0 505 466 22 51
abiler aman dikkat edin belkide benim msn yide bu adam çaldı
haram olsun emi

[/B][/B][/B]