14-04-2009, 15:34
alperburdur yazdı:bol balıklı bir sezon geçirmen dileğiyle abicim herbiri 5 er balık yakalasın inşallah...sagolasin Alper tesekkur ederim..sizlerede bol balikli sezon

Hazirliklar son safhada
|
14-04-2009, 15:34
alperburdur yazdı:bol balıklı bir sezon geçirmen dileğiyle abicim herbiri 5 er balık yakalasın inşallah...sagolasin Alper tesekkur ederim..sizlerede bol balikli sezon ![]()
14-04-2009, 19:24
faruk abi, tekneyi parlatmışsın. hayırlı olsun. abi cumartesi gittim; kova boş döndüm. çok yunus vardı. bir de bir iki profesyonel balıkçının ağlarına 7-8 kiloluk köpek balığı takılmış. bu ne iştir abi?.. yunuslarla başımız beladayken şimdi bir de köpek balığı... hayret bizim buralarda köpek balığı olsun...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
14-04-2009, 22:22
naxos 5 yazdı:faruk abi, tekneyi parlatmışsın. hayırlı olsun. abi cumartesi gittim; kova boş döndüm. çok yunus vardı. bir de bir iki profesyonel balıkçının ağlarına 7-8 kiloluk köpek balığı takılmış. bu ne iştir abi?.. yunuslarla başımız beladayken şimdi bir de köpek balığı... hayret bizim buralarda köpek balığı olsun...Hakan tekneyi ben degil,servise verdigim usta temizleyip parlatmis iscilerine ![]() o kopek baliklari camgoz cinsindendir herhalde,onlar bizim sularda hep var..arada pareketelerde de cikiyorlar..bak bakalim su fotodakinin buyugundenmi onlar...
14-04-2009, 23:20
Albatros-gr yazdı:Hakan tekneyi ben degil,servise verdigim usta temizleyip parlatmis iscilerine Faruk abi camgözleri anladık da o aşadaki katliam ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
14-04-2009, 23:24
kasap100 yazdı:Faruk abi camgözleri anladık da o aşadaki katliamparekete bereleti onlar..eskilerden |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|