Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aha,balik,degil,ama kanguru..
RaPaLaCı yazdı:
harslan1978 yazdı:kangrular sadece parklardamı yoksa bizim kedi köpekler gibi yollardamı dolaşıyor???

Bu soru benimde aklıma geldi,soracaktım ama utandım. Ne biçim soru derler diye.Bide ben şeyi merak ediyorjum.Bu hayvanlar ne kadar.Yani kedi kadarmı.köpek kadarmı.
resimdeki cinsi insan boyu buyukleri insandan daha cok buyukluklerde olabiliyor tabii ki cinsine gore ufaklarida var en ilginc yeri dogum yaptigi zaman cikan yavru kurt buyuklugundedir yani kurtcuk kisa parganizin buyuklugunde ve anasinin tuylerine tirmanarak keseye cikar cikamassa olur erkekleri cok tehlikelidir tehlike aninda kuyrugunun uzerinde dikilip tekme vurur butun kaburgalarinin kirilmasina hatta olume bile meydan verir
hako abim guzel fotalar cekmis tesekkurler kendisine
Bul
RaPaLaCı yazdı:
kaşalot yazdı:kelebeğin olduğu karede arka planda bir bebek görünüyo o kimin?

Çok dikkatlisin.Ben okadar baktım,sen söyleyinceye kadar hiç dikkat etmedim.Senin yazını okuyunca "yav bebek nerde" deyip bidaha baktım,hakkaten arka planda bir bebek varmış Smile

cok keskin gozleri var cevdet beyin gonderdigi resimdeki yunuslari iki gun oldu hala goremedim
Bul
..............
Bul
sayfa biraz daha canlansin istedim buda sydney aquarium da cekilmis kopekbaligi elimde cok resimleri var en guzeli bunu secebildim
Bul
bence çok güzel bir bölüm olmuş admin arkadaşlara teşekkürler ellerine sağlık
Bul
bu işe en çok biz sevindik bu konu sayesinde bu resimin burada ne işi var demeyeceğiz artık
Bul
oncelikle bizim kangurular,yaptirmis oldugum evin 5 metre karsisinda sabah saat4 siralarinda bir gurup kangurular otlaniyordu,bu hayvanlar,otcuk giller familyasindan olmakla beraber eti,yenmektedir.et,renkleri koyu kirmizi olmakla beraber turk kasaplarinda satilmaz.yemedim ama ,yiyen insanlar,salam etinin biraz baharatli oldugunu,ifade ettiler.cinli arkadasim.tai mati soki.timsah etini resturantlarda yedigini tavuk etini animsattligini soyledei.yukaridaki karelerde,bahri kardesimin cekmis oldugu,sydney deki dev akvaryuma bende gittim,muhtesem bir goruntu,kopek baliklari gozuktugunden cok daha buyuk.ve bir cok iri buyuk baliklarda su an yuzmekte.ben onlari seyrettigimde,azgara hallerini dusunuyordum.ayrica,kopek baliklarinin dislerine iyi bakarsaniz,dis doktoru cok marifetli,bazilarininkide porselen.benim arkadaslarima tavsiyem buralardan oralara yuzen kopek baliklarindan siz denizde yuzerken arkanizdan geldigini gorunce size tavsiyem,yuzmeyin,once iki guluvallahi okuyun,1 elham suresi.sonra denizde yuzmeyin,kosun,bir ihtimal,sans.........
Bul
harika ellerne sağlık güzel kardeşim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  adrasan da balık avı keyfi bluebaymotel 1 2,395 16-03-2008, 17:17
Son Yorum: alien13
  balık tutmak ustalık mı yoksa kısmet mi? baz 11 3,666 09-10-2007, 02:23
Son Yorum: HIDIR
  ANKARA'DA BALIK TUTMA KEYFİ LeVrEkCi 13 8,256 28-09-2007, 09:23
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  balık tuttugum yer m.eregli LeVrEkCi 48 6,983 02-05-2007, 12:37