Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
motor çalınmasına karşı
geçen sene hırsızlığa karşı yeni bir aparat araştıralım dedik ve resimdeki kilidi bulduk,tabiiki hırsıza kilit olmaz ama en azından işini zorlaştıralım dedik,ayrıca motorun arkadaki dış saplamalarınıda tekneye bağladık,üstüne birde asma kilit taktık.
bu kadar tedbire ragmen hırsız isterse tabiiki tekneyle götürür ama swsiğim gibi işi zorlaştıralım dedik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Nihat kusura bakma ama,benimcalinan motorumun uzerinde ayni o kilitten vardi...onun buyuk demir makasi ile kesilecek kismi var...oradan kesmisler benimkini..(tabii kilit,yine kilittir)ondan sonra su orjinal motorrun markasinda olan kilidi aldim..genede her zaman soyledigimi soyliyecegim..
Allah hepimizin once canini ,sonra malini korusun

[Resim: attachment.php?attachmentid=13604&stc=1&...1233762349]:affet:
Bul
Testere ve makasla kolay kesilemeyecek bir aparat düşünmek gerekiyor.Teknem olmadığı için motor bağlantı konusunda pek bilgim yok.Olsaydı bir güzellik düşünürdüm kesin.

Ayrıca hırsız kafaya koyduysa tekneyle beraber de götürür ama genelde uğraştırmayacak malları seçerler.
Bul
faruk abi bunu temin etmek mümkünmü sadece yamahadamı vardır acaba bu daha güzelmiş.
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi bunu temin etmek mümkünmü sadece yamahadamı vardır acaba bu daha güzelmiş.
evet nihat,ben marka yazmadim..dogru bu yamahanin orjinal kilidi..ben bunu 50 evroya almistim gecen sene.bunun goruldugu gibi kesilecek bir tarafi yok...surme olarak iki alt-ust kisim birbirine geciyor,ve alttan kilitleniyor..hatta biri,bunun anahtarini iceride kirmis,kayikci usta kilidi kirinca akla-karayi sectik...bir saat ugrastik diyor
Bul
ufuktan26 yazdı:Testere ve makasla kolay kesilemeyecek bir aparat düşünmek gerekiyor.Teknem olmadığı için motor bağlantı konusunda pek bilgim yok.Olsaydı bir güzellik düşünürdüm kesin.

Ayrıca hırsız kafaya koyduysa tekneyle beraber de götürür ama genelde uğraştırmayacak malları seçerler.
hocam tekne pek goturmuyorlar,sakalnmasi zor.....genelde motor caliyorlar..beraber calsalarda uzerinden motoru alip tekneyi terkediyorlar
Bul
Albatros-gr yazdı:evet nihat,ben marka yazmadim..dogru bu yamahanin orjinal kilidi..ben bunu 50 evroya almistim gecen sene.bunun goruldugu gibi kesilecek bir tarafi yok...surme olarak iki alt-ust kisim birbirine geciyor,ve alttan kilitleniyor..hatta biri,bunun anahtarini iceride kirmis,kayikci usta kilidi kirinca akla-karayi sectik...bir saat ugrastik diyor
bunu bi yamahadan araştırayım teşekkürler faruk abi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunu bi yamahadan araştırayım teşekkürler faruk abi.
kesinlikle Nihat...birde benim su yeni aldigim filtreye bir goz at..
Bul
nihat abi işini zorlaştırır ama engellemez, faruk abinin kullandığı daha sağlam sezon gelmeden edinmekte fayda var Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:nihat abi işini zorlaştırır ama engellemez, faruk abinin kullandığı daha sağlam sezon gelmeden edinmekte fayda var Alkis
onda Murat ust kisimda top kilidinde oldugu gibi kesilecek o halka bolumu var.....benimkini oradan kesip goturdulerSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  MOTOR TAMİRCİLERİ karadeniz01 1 2,563 26-01-2007, 10:21
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi