Yorumları: 175
Konuları: 20
cahitusta yazdı:tebrikler çok iyi av olmuş.
ben sol elinizdeki iri çuprayı biyerden tanıyacağım amaa...
2000-2001 de çandarlı kara ada önünde balık çifliği nin kurulumunu yapmıştım.gemi söküme de gelir,dümen,pervane gibi şeyler alırdım.gemi sökümde geçirdiğim vakitlerde hanımların mağaza larda nasıl kendilerinden geçip zamanı unuttuklarını daha iyi anlamıştım.
ağları bazan fok keser yada ahtapot patlatırdı ve o sökük yerden balıklar kaçardı.işte o sol elinizdekini kaçanlardan birine benzettim yanılıyor olabilirim,balık balığa benzer ama sanki o..
tekrar tebrikler. afiyet olsun.yem ne kullandınız acaba?..
Eski Foça ve Yeni Foça arasında sazlıca plajları denilen bi koy vardır. Burada da çipura ve levrek çiftliği var. uzun süre bu koyda balık tuttum. çiftlikten kaçan çipuralar deniz çipurasından gözle görülür biçimde farklıdır. isterse lidaki iken yada daha küçükken kaçmış olsun ve uzun süre denizde özgür biçimde gezip yemlensin yinede deniz çipurasından ayırabilirsiniz. saygılar
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
yusuf abi tebrikler.güzel av olmuş,devamını bekliyorum.......şansın bol olsun
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
lüferci1907 yazdı:ben kıyıdan alığa gidiyorum tekneyle değil arkadaşım sende gel çanakkale'ye beraber gidelim
pazar günü istanbul'dan arkadaşlar geliyo onlarla beraber gitçez. kimseden yer gizlediğimiz yok. selamlar rasgele
ayrıntıları cok merakla bekliyorum gelen gurup saglam tayfa valla siz zaten maşallah lüferleri götürüyorsunuz o av kısmet olurda balıkta olursa süper olacaga benzer rastgele
Yorumları: 175
Konuları: 20
lüferci1907 yazdı:ben kıyıdan alığa gidiyorum tekneyle değil arkadaşım sende gel çanakkale'ye beraber gidelim
pazar günü istanbul'dan arkadaşlar geliyo onlarla beraber gitçez. kimseden yer gizlediğimiz yok. selamlar rasgele
Eyvallah dostum teşekkürler. İnşallah bir gün yolumuz düşerde gideriz
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
maşallah,maşallah,maşallah
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşım tebrikler afiyetle ye takım ve yem konusunuda yazarsan sevinirim bereketli olsun
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
harika balıklar kimbilir nasılda zevkle çekmişsindir onları afiyet olsun rastgele
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
süper çipuralar.vallhi çekmesini çok özledim.çekmesi ve yemesi en zevkli balıklardan benim için.tebrikler
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
yusuf kuzu kadar tutmuşsun.bu büyüklükteki bir çupra ben şimdiye kadar görmedim.yada ankaraya tezgahlara gelmiyor.helal olsun.izmire gelsem zaten görüşeceğim balıkçı arkdaşlar var.inşallah bir organizasyon yaparız.