30-04-2009, 00:49
Hayrettin fotolar cok guzel..
sagol
sagol

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

sakarya karasu org.resimleri ve videoları
|
30-04-2009, 00:49
Hayrettin fotolar cok guzel..
sagol ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
30-04-2009, 00:50
mariner8 yazdı:Sağol arabım ,seni fazla yormayalım canım abim allah rahatlık versin sende üçleyebilirsin ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-04-2009, 09:00
ustam61 yazdı:Canımıza gelmesin.50 kaat sıkışmış.İstanbula gitti tamir oldu inşallah yarın elimde.Resimlerin çoğu aynı olduğu için aradan seçmeleri ekledim bende. Hayrettin abicim merhabalar, cana geleceğine mala gelsin boşverrr,, Ben makinadaki bütün resimleri yolladım seçme falan yok 80 adet resim 4 adet video hepsi bu.. Abi baktım arap foto çekiyor kalan arabaların bende yolu değiştirdim.. ![]() Evet Cesurla ersandan haber yok nerdeler acaba bir kusurumuzmu oldu ki?
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
30-04-2009, 10:13
hayrettin abi makinana bende üzüldüm.ama 50 liraya tamir olduysa yine iyi derim.inşallah güzel güzel fotolar özellikle balık fotoları çekersin.
arabalar kalmış ama allahtan zarar ziyan olmadan kurtulmuşsunuz.Fotoğrafların dili olsa diyecek ki; dostluk arkadaşlık işte budur.
30-04-2009, 20:35
Harika bir organizasyon olmuş vallahi tebrikler herkese...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
01-05-2009, 00:26
ustam61 yazdı:Cesurla Ersan ın telefonla aranarak bir kusurumuz olup olmadığı öğrenilebilirmi? dün gecede ben sordum cevap yazmadılar.. acaba telefonu kimlerde varki cidden i bir memnuniyetsizlikmi oldu acaba demekten kendimi alamıyorum şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
01-05-2009, 03:00
arabım öyle bişeyin olmasına ihtimal dahi vermiyorum fakat onlara ulaşmanın yolunu bulalım ilkerde var galiba tlf ları
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
01-05-2009, 10:24
tahmin ettiğim kadarıyla organizasyona katılımın az olmasından memnuniyetsizlik olmuştur.ayrıca balık tutulamamasıda üzmüş olabilir arkadaşları.
bu konudan rahatsızlıkları tartışmak konuşmak isteyenler olursa konuyu açarım tartışırız konuşuruz herkes döksün içindekini kimse biriktirmesin.
02-05-2009, 03:19
LeVrEkCi yazdı:tahmin ettiğim kadarıyla organizasyona katılımın az olmasından memnuniyetsizlik olmuştur.ayrıca balık tutulamamasıda üzmüş olabilir arkadaşları. nihat kimse kimseye kızamaz bu olaylar imkan ve olanak meselesi yarın ben gelemem sen gelirsin dimi gibi yani bunda kızacak artı küsecek bi durum yok zannetmiyorum .
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
02-05-2009, 07:42
Muhabbeti hala devam ediyorsa,org. güzel geçmiş demektir.Balık tutulmasada!...Her şeyden önemlisi birlite olmak.O güzel dostlukları pekiştirmek.Her şey gönlünüzce olsun.
Sağlıklı günler diliyorum... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|