Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sakarya karasu org.resimleri ve videoları
Hayrettin fotolar cok guzel..
sagolSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
mariner8 yazdı:Sağol arabım , Seerf eh size ayak uydurayım dedim ama malesef gene uykum geldi Snifsinf
seni fazla yormayalım canım abim allah rahatlık versin sende üçleyebilirsinSiyirdimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:Canımıza gelmesin.50 kaat sıkışmış.İstanbula gitti tamir oldu inşallah yarın elimde.Resimlerin çoğu aynı olduğu için aradan seçmeleri ekledim bende.
Haaa birde Arap dönüşte kumda başkası kalmadımıda benim arabayı çekip ekledin (partner).herkesin arabası takıldı kuma .Özür Uzun un doblo başka yoldan kendini kurtarmıştı.
Arap biz anadan doğma güzeliz sonradan estetikle olanlardan değiliz.

Hayrettin abicim merhabalar, cana geleceğine mala gelsin boşverrr,,
Ben makinadaki bütün resimleri yolladım seçme falan yok 80 adet resim 4 adet video hepsi bu..

Abi baktım arap foto çekiyor kalan arabaların bende yolu değiştirdim..Siyirdim

Evet Cesurla ersandan haber yok nerdeler acaba bir kusurumuzmu oldu ki?
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hayrettin abi makinana bende üzüldüm.ama 50 liraya tamir olduysa yine iyi derim.inşallah güzel güzel fotolar özellikle balık fotoları çekersin.
arabalar kalmış ama allahtan zarar ziyan olmadan kurtulmuşsunuz.Fotoğrafların
dili olsa diyecek ki; dostluk arkadaşlık işte budur.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Harika bir organizasyon olmuş vallahi tebrikler herkese...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
ustam61 yazdı:Cesurla Ersan ın telefonla aranarak bir kusurumuz olup olmadığı öğrenilebilirmi?
bu yazıları okuyorlarsa acilen cevap yazmalarını en azından sağ olduklarını bildirmelerini istiyorum.

dün gecede ben sordum cevap yazmadılar.. acaba telefonu kimlerde varki cidden i bir memnuniyetsizlikmi oldu acaba demekten kendimi alamıyorum
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
arabım öyle bişeyin olmasına ihtimal dahi vermiyorum fakat onlara ulaşmanın yolunu bulalım ilkerde var galiba tlf ları
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tahmin ettiğim kadarıyla organizasyona katılımın az olmasından memnuniyetsizlik olmuştur.ayrıca balık tutulamamasıda üzmüş olabilir arkadaşları.
bu konudan rahatsızlıkları tartışmak konuşmak isteyenler olursa konuyu açarım tartışırız konuşuruz herkes döksün içindekini kimse biriktirmesin.
Bul
LeVrEkCi yazdı:tahmin ettiğim kadarıyla organizasyona katılımın az olmasından memnuniyetsizlik olmuştur.ayrıca balık tutulamamasıda üzmüş olabilir arkadaşları.
bu konudan rahatsızlıkları tartışmak konuşmak isteyenler olursa konuyu açarım tartışırız konuşuruz herkes döksün içindekini kimse biriktirmesin.

nihat kimse kimseye kızamaz bu olaylar imkan ve olanak meselesi yarın ben gelemem sen gelirsin dimi gibi yani bunda kızacak artı küsecek bi durum yok
zannetmiyorum .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Muhabbeti hala devam ediyorsa,org. güzel geçmiş demektir.Balık tutulmasada!...Her şeyden önemlisi birlite olmak.O güzel dostlukları pekiştirmek.Her şey gönlünüzce olsun.
Sağlıklı günler diliyorum...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,621 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 24,064 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 52,240 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları Suadiye Resimleri erdekli yücel 57 8,185 25-07-2012, 10:05
Son Yorum: orhanekmekci
  3/2/2008 Kartal Organizasyonları vİdeoları LeVrEkCi 74 13,016 14-03-2012, 19:05
Son Yorum: yalova tatar
  Karasu Organizasyonu Sözün Bittiği Yer nihatkr 194 17,545 13-03-2012, 18:40
Son Yorum: Burak Karadeniz
  izmir org resimleri. bucalıfikret 72 12,979 22-10-2011, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,450 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  03/02/2008 İlk Org Resİmlerİ erdekli yücel 165 23,680 29-01-2010, 19:44
Son Yorum: levend
  kamilden izm.org.resimleri Kamil ILIPINAR 96 9,036 13-01-2010, 01:30
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: