Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şeref arkadaşımı ziyeret
Helal olsun fiko abi sana Alkis hiç boş yok heryerde birilerini ziyaret ediyorsun kemalpaşaya da beklerizSeerf Şeref başkan çok geçmiş olsun yeni tekne ve motor hayırlı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Şeraf başkan geçmiş olsun..Fikretim sanada helal olsun bakıyorum herkesi tek tek geziyorsun..Bizdende kendisine selam olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
geçmiş olsun şeref abi yeni motorun hayırlı olsun allah daha kötülerinden korusunAffet
fikret abi güzel bir buluşma daha emeklilik yaradı abi sana güzel ziyaretler yapıyorsun tebrikler abicimAlkisSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
şeref başkana geçmiş olsun sanada helal olsun fikret abiAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
gönül ister bütün arkadaşları tek tek ziyaret etmek birgün oda olur inşallahAffet nasılsa bütün illerde arkadaşlarımız var gittiğim yerlerde elimden geldiği kadar arkadaşlarımı ziyaret edicem.Alkis
Bul
fıko abı benıde zoyarete gelsene yaw Seerf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
şeref kaptan gecmiş oljsun ALLAH beterinden korusun . yeni teknen hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.AffetAlkis
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!

BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Bul
Geçmiş olsun kaptan..
Bul
[quote=blue_zaire]fıko abı benıde zoyarete gelsene yaw Seerf[/quote

gelecem hemde sopayla gelecem cebim var insan bir alo der abi nasılsındiye hak ettin sopayı neyse 17 sinde zeytinelinde görüşürüz ozaman ben sana gözteririm.Siyirdim
Bul
Şeref kaptan geçmiş olsun...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi