Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salihli çevresinden fotoğraflar
arkadaslar ben yükleyemiyorum fotolar fisherman tarafından yüklenecektir geldiklerinde ise ben yöre hakkında ayrıntı vereceğim iyi aksamlar saygılar..

[attachment=3456]
[attachment=3466]
[attachment=3465]
[attachment=3464]
[attachment=3463]
[attachment=3462]
[attachment=3461]
[attachment=3460]
[attachment=3459]
[attachment=3458]
[attachment=3457]

[Resim: cakaldogan2.jpg]

[Resim: cakaldogan3.jpg]

[Resim: cesmebasi.jpg]

[Resim: dereici.jpg]

[Resim: dereici2.jpg]

[Resim: golcuk.jpg]

[Resim: golcuk2.jpg]

[Resim: golcuk3.jpg]

[Resim: kopru.jpg]

[Resim: koprualti6.jpg]

[Resim: mermeregolu.jpg]

[Resim: yenipazarcayi.jpg]

[Resim: yenipazarcayimayis.jpg]
Bul
eeeeeeeeeee fotolar yoktur hala?
Bul
benim bilgisayarda sorun var foto yükleyemiyorum maille gonderdim Fisherman yükleyecek
Bul
belki bizim abdurrahmanda çıkmıştır fotolarda

çok arkadaşım var salihlide çok davet ettiler göreyim bakayım nasıl bir yermiş Smile
Bul
merakla bekliyorum.
Bul
Resimler eklenmiştir
Bul
Güzel yurdumun cennet köşelerinden biri daha.Çok harika biryer.Paylaşım ve fotolar için teşekkürler
Bul
çok güzel yerler oralarda yaşamaklazım bal teryağ kaymak süt yoğurt insan yaşlanmaz bu gibi yerlerde gençleştikçe gençleşir
Bul
Resimlere bakarken hayalimden gurup atlı kampcılık geçti ne guzel olurdu 1 hfta veya 1 ay bu dağlarda yol alıcaksın çadırın tüfeğin oltaların atın karnını avlanarak doyuracaksın inşallah bir gün böyle birşey yapacam
Ege yerler harika hele o çimenli köprüye bayıldım tek kelimeyle doğanın ta kendisi paylaşım için teşekkürler
Bul
Harun yazdı:Resimlere bakarken hayalimden gurup atlı kampcılık geçti ne guzel olurdu 1 hfta veya 1 ay bu dağlarda yol alıcaksın çadırın tüfeğin oltaların atın karnını avlanarak doyuracaksın inşallah bir gün böyle birşey yapacam
Ege yerler harika hele o çimenli köprüye bayıldım tek kelimeyle doğanın ta kendisi paylaşım için teşekkürler

harun atlı kamp süperde uygulama zor ama yazın 1-2 gün sadece çadırlı kamp istangula yakın baklıkcılıkta yapabilecegimiz düzenlemek istiyoruz inşallah olacak çok da güzel olacak .ege resimler süper teşekkürler paylaşıma oralara gitmiş kadar olduk 76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi