Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Dönüş
Selam arkadaşlar Silifkede yaptığımız son av partisi Arkadaşlarım Hüseyin ve Ali KİRİÇİOĞLU na teşekkür ederim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
altan balıkların çogunu tanıyamadıysamda güzel av olmuş,bereketli olsun güzel bir dönüş olmuş,hoşgeldinAlkis rastgele Alkis
Bul
elinize sağlık bereketli av yapmışın tebrikler rast gele.AlkisSeerf
Bul
İnce Uzun olanlar Turna (Baraküda) balığı, kırmızı olanlar derin su mercanı (Plastik) balığı, Büyük kahverengi olan Akdenizin Meşhur Balığı Beyaz Kum Lagos balığı, diger küçükler karagöz ve sargoz balıkları Smile

İnce uzun olan yani turnalar için rapala kullandım 1 nci resimde görünen rapala at çek usulu

kırmızı derin su mercanı,karagöz ve sargozlar için karides kullandım bildiğimiz üçlü yemli takım kurşun altta kancalar fırdöndü ve kurşun arasında.

Lagos balığı için önce kalamar yakaladım kalamar rapalası ile sonra yakaladığım kalamarların etli kısmını taktım kancaya salladım attım el oltası 100 lük misina kalın kanca 50-60 gr kurşun Smile güzel bir avdı
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Güzel balıklar ve güzel av.Tebrikler.Alkis
Altan kardeşim bir de hangi balıkta hangi yemi ve takımı kullandığını ve av saatini de yazsan çok güzel olacakSeerf
Bul
Altan tebrikler.AlkisGüzel bir geri dönüş olmuş.
Güzel iskarmozlar almışsın.Mevsim başladı.Lahos yeme de yanında yat misali.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tebrikler güzel balıklar.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
güzel balıklar
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
Altan akdenizin güzel balıklarını yakalamanın zevkini yaşamışsın tebrikler bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Altan cok guzel bir av olmus...tebrikler..afiyet olsunSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Şubat 2014 '' Sargozlar Erişte Tarlasına Geri Gelmiş... '' Sargoz35 19 3,267 26-02-2014, 10:56
Son Yorum: bucalı
  geri döndüm k.ibo kefalcı ibo 15 3,432 18-05-2011, 22:48
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi