Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evropean Baraccuda avi
Oncelikle sizlerden baslik icin ozur dilemek istiyorumAffet. Basligi gorunce konu icinde,acik denizlerde buyuk bir bot,uzerinde buyuk bir motor ,son model kamisli sirti sistemleri,acik denizlerde macerali bir av beklemissinizdir...Uzgunum Snifsinf,boyle bir sey yok,sadece 4,60 bir tekne,20lik bir motor ve klasik iki sirti.
Bu gun Ayhan ile saat 17:30da sirtiye basladik...Daha kahvelerimizi yeni yapmistik ki,ayni anda iki (evropean baraccuda)luco ikimizede tutulduOhyandan.Tamam dedik,bu gun bu is olacak. Yarim saat sonra Ayhan bir sinagrit palazi cekti.O meradan baska balik alamadik.Merayi degistirdik,diger meradan bir istavrit....bu is boyle olmaz dedik,dogru capariye...Caparide,biraz uskumru,biraz istavrit...tavaligi tamamladi..devaminda limanin yolunu tuttuk.

NOT:Son foto,Mehmet abi(Lakerda)nin tavsiyesi uzerine teknenin bufesinde yerini almistir...tavsiye ederim,baliksiz gunlerde insani tavuktan kurtariyorSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
heheheheheh bahadırın suçu demek sen benide gaçtin valla ustam helal olsun bencede suç bahadırda haklısınSiyirdim
balık az olmuş bidahakine daha bollarına inşallah vazgeçmek yokAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Faruk,istersen benim tekneden bahsetmiyeyimSiyirdimbulamıyanda varSnifsinfeh tavalık çıkmış kreker kurtulmuşBobobereketli afiyet olsunSeerfAyhanında emeğine sağlık selamlarSeerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
her şey bi tarafa son resim daha bi harika Siyirdim bazı arkadaşlar kizabilir ama no problem Bobo yorumlar geldikçe belli olacak KRAKERCİLER Happy eline emeğine sağlık faruk .uskumru tutmayalı 4 sene olmuştur.denizin tilkisi adını koymuştum ben onlaraWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sagol Huseyin tesekkur ederim...

bizde simdi o baligi tuttugumuzda bir seyler tutmus gibi havalara giriyoruzSiyirdim
Bul
Bahadır sana bildiğini de unutturdu galibaSiyirdim
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,istersen benim tekneden bahsetmiyeyimSiyirdimbulamıyanda varSnifsinfeh tavalık çıkmış kreker kurtulmuşBobobereketli afiyet olsunSeerfAyhanında emeğine sağlık selamlarSeerfrastgele.
tesekkurler Orhan abi..
tekneyi kucumsumek degil(Allah onun eksikligini gostermesin),isin gevezeligi,bu basliktan sonra
muhabbet olsun diye
Bul
yalova tatar yazdı:her şey bi tarafa son resim daha bi harika Siyirdim bazı arkadaşlar kizabilir ama no problem Bobo yorumlar geldikçe belli olacak KRAKERCİLER Happy eline emeğine sağlık faruk .uskumru tutmayalı 4 sene olmuştur.denizin tilkisi adını koymuştum ben onlaraWink
sagolasin Erden..bazi arkadaslarin niye kizacaklarini anlayamadim,muhabbetin daha evveli var herhalde
sizlerede rastgele
unutmadan.... uskumrunun tutmasini ve yemesini severimSeerf
Bul
Faruk abi güzel av yapmışsınız.TebriklerAlkis
Adı ben vermedim ama siz öyle diyorsanız ben vermiş olayım. Bu konudaki uzman kişilerin yazdıklarından öğrendim. Ama asya mı dersiniz, turna mı dersiniz, baraturna mı dersiniz, luço mu dersiniz bunu bilemem. Amaç bilgi paylaşımı ve öğrenmek.Ve tabii ki öğretmek.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Aretlik tavalık çıkmış Alkis yanına bir marul salatası bir beyaz ş---p Gulumse afiyetler
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi