Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Albatros-gr yazdı:tutmiyacagim abi bu baligi..
her denizden cikisinda bir durum yaratiyor..
bu gunlerdede cok cikiyor,,nasil olacak...bir cozum bulmak gerek
sen tut resimlere koyma hehehehehehhe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
araphüso26 yazdı:sen tut resimlere koyma hehehehehehhe
yok abi o olmaz..be ne tutarsam ortada..
tutmadigim durumlar yine ortada
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli olsun faruk abi valla olsada ben tutsam baracudaları afiyet olsun rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
tebrikler tavalıklar çıkmış bunada şükür.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 262
Konuları: 2
faruk abi yine başarılı bir av yapmışsın tebrikler. bereketli afiyet olsun
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Faruk abi daha nolsun zaten buradada o anlattığınız teşkilatı kimse beklemiyor sanırım, bereketli olsun sonuçta yiyecek balık tutulmuş son resimdekide kurtulmuş..

Tebrikler abi afiyetler olsun..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
faruk abi tebrikler.en sevdiğim balıklardan bir tanesi uskumrudur.ama kolyozla karıştırırım.ben bu balığa kendimce torpil balığı derim.denizaltıların attığı torpile benzetirim.tadı çok güzeldir.ama birde karıştırmasam.çünkü kolyoz tadı saman gibi.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 759
Konuları: 28
faruk balıklar az olunca ben salatayı bol yaparım arayı kapatır ama kraker ısın en guzel yanı olsun gene tavalık cıkmıs afıyet olsun tebrıkler
bahriyeli yazdı:bereketli olsun faruk abi valla olsada ben tutsam baracudaları afiyet olsun rastgele./quote]
tesekkurler Ismail...bu aralar bizde epey cikiyor,ciktigi takdirde de tutmaya devam
[quote=bucalı]tebrikler tavalıklar çıkmış bunada şükür.
Sagol Baris..her zaman sukrediyoruz
[quote=dincobey]faruk abi yine başarılı bir av yapmışsın tebrikler. bereketli afiyet olsun/quote]
tesekkurler Dincobey,sizlerede rastgele
[quote=Uzun_ahmet]Faruk abi daha nolsun zaten buradada o anlattığınız teşkilatı kimse beklemiyor sanırım, bereketli olsun sonuçta yiyecek balık tutulmuş son resimdekide kurtulmuş..
Tebrikler abi afiyetler olsun..

/quote]
Sagolasin Ahmet....O birinci paragraf isin esprisi..
yiyecek balikcikti,son fotodaki hazirda bekliyor
SerenaY66 yazdı:faruk abi tebrikler.en sevdiğim balıklardan bir tanesi uskumrudur.ama kolyozla karıştırırım.ben bu balığa kendimce torpil balığı derim.denizaltıların attığı torpile benzetirim.tadı çok güzeldir.ama birde karıştırmasam.çünkü kolyoz tadı saman gibi.
Inanmiyacaksin ama aynen benimde en sevdigim baliklardan,az evvel yedim,acaip lezzetli...kolyos`a gelince,sana katiliyorum,saman gibi eti,sizlerede rastgele Ilker
harun77 yazdı:faruk balıklar az olunca ben salatayı bol yaparım arayı kapatır ama kraker ısın en guzel yanı olsun gene tavalık cıkmıs afıyet olsun tebrıkler
tesekkurler Harun...salatayi bol yaptik zaten

kraker`ler,Mehmet abi(lakerda)nin tavsiyesi...sizlerede rastgele