Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
herkes hangi balığı nasıl avladığını anlatsın ( HADE BAKALIM)
İLK KONUYU AÇIYORUM AMA ŞU ANA VAKTİM ÇOK AZ DAHA SONRA BOL BOL AVLANMA TEKNİĞİ ANLATACAĞIM (DENİZ VE TATLI SU). SİZLERDENDE BEKLİYORUM. DEĞİŞİK BİLGİLER ÖĞRENELİM İSTEDİM.
İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!!
Bul
SuperHAYDUDA YOL TARİF EDİLİRMİ?CoolBig Grin
Bul
takarım canlı yemimi uzun oltama dolaşır alırım levrekleri tıngır mıngır giderek seyrederim leylekleri Smile

vektim yok kısaca özetledim :boss:
Bul
avlanma teknikleri:1).elimize koca bir taş alıyoruz suyun kenarında bekliyoruz,baktıh balık geliyo tammm aalnına nişan alıyoruz,ve taşı fırlatıyoruz. çok etkilidir tavsiye ederim ( bu yöntem bilinen en eski yömtemdir ayrıca)Spiderman
2).tekneyle açılacamız vakit evimizin baş köşesini süsleyen pompalı av tüfeğinizide ihmal etmiyoruz. baktık açıkta palamut oynamaya başladıBig Grin. Başlıyoruz yaylım ateşine artık ne dekgelirse!!!!
bu taktıikler hiç bi yerde bulunmas bi yere not edin: )))

DEVAMI GELECEKByebyeByebyeByebye
Bul
gece lüx le dolasırken ısıga gelen balıklara bezbol sopasıyla bayıltmakta olası avcılıklardandır tabeee :boss:

yaww şakayı ciddiye alan olursa cok gülerim haberiniz olsun Smile
Bul
abi süpersiniz helal olsun size bende ciddiye almıştım yarın balığa gideceğim anlattıklarınızı uygulıyacağım
Bul
abi bende dürbünlü yivli tüfek ile denizde zıplayan kefalleri vurmayı deniyeceğim
Bul
haydud yazdı:avlanma teknikleri:1).elimize koca bir taş alıyoruz suyun kenarında bekliyoruz,baktıh balık geliyo tammm aalnına nişan alıyoruz,ve taşı fırlatıyoruz. çok etkilidir tavsiye ederim ( bu yöntem bilinen en eski yömtemdir ayrıca)Spiderman
                         2).tekneyle açılacamız vakit evimizin baş köşesini süsleyen pompalı av tüfeğinizide ihmal etmiyoruz. baktık açıkta palamut oynamaya başladıBig Grin. Başlıyoruz yaylım ateşine artık ne dekgelirse!!!!
          bu taktıikler hiç bi yerde bulunmas bi yere not edin: )))

DEVAMI GELECEKByebyeByebyeByebye

haydud emin ol merakla devamını bekliyorumBig Grin
Bul
siz hiç sapanla balık vurdunuzmu? vurmadıysanız bir kerede olsa deneyin bayağı zevkli oluyor yalnız vurduğunuz balığı dereden kim alacak en önemlisi bu iş hade rastgele:boss:
Bul
abi göldeki sazların önüne geçeceksin orada hasfif hafif elinle suyun içinde şıpır şıpır oynatacaksın .balık orada başka balık var diye gelince tutuğun gibi yanındaki çuvala atacaksın Redfaceof of yine gaza geldik iyimi deneyin arkadaşlar bayağı iyi balıkcılıktır malzeme olarak,da sadece çuval oda balıkları koymak için he he he hadi rastgele:0516:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  alet nasıl ama lazım bitane yalova tatar 3 1,372 06-10-2013, 21:58
Son Yorum: yalova tatar
  7 tonluk Köpek Balığı!!! Antepli 27 20 3,864 15-03-2013, 20:52
Son Yorum: Antepli 27
  Tavsiye : Hangi Motor Yağı Lapsetur 35 6,386 27-09-2011, 15:43
Son Yorum: Uzun_ahmet
  soruyu bilin bakalım? LeVrEkCi 26 4,230 25-04-2010, 14:14
Son Yorum: ALTAYLI
  Türkiye Amerika olsaydı nasıl olurdu fish or die 15 2,801 05-09-2009, 10:15
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Nasıl olmuş? ufuktan26 29 3,886 09-04-2009, 18:49
Son Yorum: ufuktan26
  Shİmano ÜrÜnlerİ satiŞi yapan en ucuz almanyada hangİ sİteden alinir.. vuralturkmen 5 2,118 09-02-2009, 19:24
Son Yorum: araphüso26
  bul baligi al parayi phnx 49 6,749 24-10-2008, 14:22
Son Yorum: thunderbolt
  esenköy sahilinde fok balığı tomy77 17 3,061 26-01-2008, 17:49
Son Yorum: yalova tatar
  Olta sallamadan, kayık balıkla nasıl doldurulur. MaVrUşGiL 5 1,877 24-01-2008, 12:15
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi