Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turna 89 cm Başkentten
Selamlar arkadaşlar
Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi 3 arkadaş düştük yollara turnaya aslında yatılı gitmenin pek anlamlı olacağını düşünmüyorum ama yatılı gittik gece otururuz çay içer muhabbet ederiz diye düşündük gün ağırmadanda suya çıkarız bot ile dedik.aslında uzun anlatmak istiyordum ama kısaca özetleyim;gün ağırmadan botu şişirdik ve suda idik ilk defa gittiğimiz bir yerdi onun için yanımızdaki diğer avcı arkadaşlarımız önerdiği yerlere gitmek için motoru çalıştırdık yani pazar günü olmuştu fakat cumartesi gece dolunay olduğu için ümitlerimiz suya düşmüştü yinede o kadar yola gelmiştik bir başkasıda dönmezdi bizde dönmedik neyse botla gün ağırırken indik suya atçek yapmaya başladık canlı gümüş te vardı şansımızı çok zorladık ama saat öğlen 1 e kadar suda idik hiç tıklamadı ne canlı yem nede atçek ben içimden çıkmaz dedim demedim desem yalan olur :-) sonra sagolsun arkadaşlar yemek falan hazırladı yedik içtik yanımızda ki diğer arkadaşlarda bizden 20 km civarı uzaklıktaki başka bölgeye gitmek için ayrıldılar ve gittikleri yerdede tutmuşlar bizde tekrar bota bindik saat 14:00 gibi açıldık tekrar turna rapalayı meps i takip ediyor bota kadar geliyor salıdırmıyordu bir kaçkez gördük suda derinde bekliyor du tekrar kanaat getirdikki turna gece iyi yemlenmişti neyse tükenen ümit ile 45 cm cıvarında birtane tuttu ekipdeki (çizgili tişörtlü) ibrahim abi saat 16.30 civarında o botta uzun süreli bir sessizliğin ardından ekipteki abimiz ibrahim abi kepçeyi hazırla demesiyle o büyük turnayı yakaladık (kısa kesiyim dedim ama neyse)kepçeye alması bidert rapalayı ağzında çıkarması bidert anlıcağınız..aslında kameraya çektim ama beceremedim yüklemeyi onuda paylaşmak isterdim hayırlısı herkese rast gele.....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Ankara ve güçlü
Bul
Murat kuzu masallah....Alkisafiyet olsun..
daha iyi avlara ,rastgeleSeerf
Bul
faruk bey teşekkürler
Ankara ve güçlü
Bul
Süper iş yapmışsınız AlkisSeerfAlkis tebrik ederim.
Bu arada keyfin güzeli geceden kalma ile yapmışsınız, o muhabbetin tadı hiç bir şeyde olamaz.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bereketli olsun kuzular güzelmiş
Bul
eline sağlık yaw , canavarmış hakikatten Alkis
Bul
Muratcım tebrikler neşeli bir av olmuş.Bir sonraki daha verimli ve dolunaysız olur İnşallah.Sağlıklar.
Bul
işte azmin zaferi kuzu çok sağlam bereketli ve afiyet olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Murat emekleriniz vede atçekleriniz boşa gitmemiş bereketli olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
murat o kadar beklemenin sonucunu almışsınız buda güzel olmuş,
dün trt1 de bi programda seyrediyorum bursa karacebeyde anormal çok turna tutuluyormuş balığın tutuluşundan tavada pişirilişine sonrada tabakta servis yapılışına kadar seyrettim sonrada hanıma diyorum en kısa zamanda turna tutmaya gideceğim diye.
paylaşım için teşekkürler afiyet olsun rastgele.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rifki abimden turna şovu sefer 11 3,073 15-10-2014, 11:58
Son Yorum: sefer
  yeni turna resimleri Kamil ILIPINAR 37 5,940 18-01-2011, 22:33
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turna avladık... aygroup 29 4,305 12-08-2010, 23:42
Son Yorum: aygroup
  Kaçamak Turna Avı aygroup 31 4,222 07-10-2009, 20:11
Son Yorum: aygroup