Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritci balık avı malzemeleri
mehmet ali abi orduda açtığı işyeri ile karadeniz halkına hizmet vermeye başlamıştır sitemizede reklam vererek sponsor olmuştur.
telefonla kendisinden malzeme alınabilinecektir.
mehmet ali abi hayırlı olsun bol kazançlar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
malzemeler çeşit bol maşallah Alkis

Bul
resimlerin devamı

Bul
nihat kardeşim çok teşekkür ederim .Orduda çok güzel bir dükkan açtığıma inanıyorum hayırlısı olur inşallah.arkadaşlarımın isteği doğrultusunda her türlü takım yapıp gönderebilirimGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Maşallah çeşit çokmuş,bu arada kamış tamirinide yapıyorAlkis hayırlısı olsun sayın balıkcımSeerf
Bornova - izmir
Bul
abi hayırlı uğurlu olsun umarım işlerin güzel olur herşey gönlüne göre olsun..koptuk ayrıldık bostancıda eşkina avına çıkıp sohbet etmeyi özledim sizinle abi..Gulumse
DAMLAYA DAMLAYA ÇÖL OLUR.SULARIMIZI KORUYALIM..
Bul
big fish onur yazdı:abi hayırlı uğurlu olsun umarım işlerin güzel olur herşey gönlüne göre olsun..koptuk ayrıldık bostancıda eşkina avına çıkıp sohbet etmeyi özledim sizinle abi..Gulumse
onur valla bende sizlerle az takılabilsemde kadıköy gurubunu özledim,biraz evvel ozanla konuştum bilgisayarı bozukmuş bu aralar yaptıracağım dedi raporlar çoğalmış erol abiyle güzel balıklar alıyorlarmış.senin raporu anlattım ona Gulumse
inşallah bir organizasyonda tekrar hepinizi biraraya getirebiliriz.
önce sağlık huzur sonrası hertürlü gelir.site sayesinde bizlerden kopmamanızda beni ayrıca çok memnun ediyor.
Bul
istavritci yazdı:nihat kardeşim çok teşekkür ederim .Orduda çok güzel bir dükkan açtığıma inanıyorum hayırlısı olur inşallah.arkadaşlarımın isteği doğrultusunda her türlü takım yapıp gönderebilirimGulumse
mehmet ali abi senin daimi müşterilerinden biride kesin ben olurum özellikle çaparilerini kullanmayı çok isterim.bi siparişim olacak yakında sana.tekrar hayırlı olsun.
Bul
Hayırlı olsun sponsor olarak siteye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürler.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Mehmet ali abi hayırlı olur inşallah, bu arada siteye sponsor olmanada sevindim, senin çapari takımını nasıl unuturum bana çanakkalede hazırlamıştın bir takım...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hazırolta dan aldığım balık bulucu LeVrEkCi 35 6,780 06-02-2013, 12:03
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi