Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karnelerİ gÖrelİm :)
bahriyeli yazdı:orhan abi küçük balıkçı emirhanda güzel bir karneyle beni sevindirdi sağolsun ama makina serviste görüntüleyemedik emirhan ellerinizden öper.Gulumse
Emirhanı başarılı karnesinden dolayı kutlar,başarılarının devamını dilerimAlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
yalova tatar yazdı:959595OĞLUM SENİNLE GURUR DUYUYOM Affet ALLAH HERKESEDE NASİP ETSİN Biggrin959595
Engin'nin başarıları daim olsun.E.Ü ona kurban olsun.İzmir hazır yeterki puanı kapsın.Biz hertürlü yardıma hazırız.
Bu arada Erdencim senide candan kutluyorum.Böyle evlatlar yetiştirdiğin için.Tebrikler.Allah bozmasın İnşallah.
Diğer tüm öğrenci kardeşlerde başarılar diliyorum.
Bul
benim oglumda bana son iki günde yürümeyi ögrendini müjdeledi şimdilik bunla yetincem daha ilk karnesine 4 5 sene var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
yalova tatar yazdı:959595OĞLUM SENİNLE GURUR DUYUYOM Affet ALLAH HERKESEDE NASİP ETSİN Biggrin959595
şansları nasipleri açık olur inşallah.başarılar dilerim..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Tropheus yazdı:benim oglumda bana son iki günde yürümeyi ögrendini müjdeledi şimdilik bunla yetincem daha ilk karnesine 4 5 sene var.

Maşallah Maşallah Sedat,bundan sonra dahada dikkatli olacaksınız demektirBobo
Bornova - izmir
Bul
Tropheus yazdı:benim oglumda bana son iki günde yürümeyi ögrendini müjdeledi şimdilik bunla yetincem daha ilk karnesine 4 5 sene var.
hayırlısı olsun.zaman o kadar çabuk geçiyorki bir de bakmışsın ilkokula gidiyor.ALLAH izin verirse daha göreceğimiz çok seneler var..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
bahriyeli yazdı:bahtları açık olsun erden abi engin kardeşimizi tebrik ederim güzel bir hediyeyi hak etti yolları açık olsun tebrikler.Alkis

ismailim ALLAH yollarını açık etsin bahtları açık olsun vatanını seven sayan lardan ihsan eylesin Affet

emirhanıda tebrik ediyorum öp benim için.her daim başarılı olsunlarAlkisAlkisAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

sedat ilk doğduğundada resmini yollamıştın .ALLAH bahtlarını açık etsin AffetAffetAffet güzel mürvetlerini görürüz hepsinin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sedat cok tatli masallah,Allah nazardan saklasinAffet
seneler oylece geciyor..sag-hos olsunlar....karne gunu geliverecek
Bul
allah hepmize vatanamıza milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin güzel dilekleriniz için teşekkür ederim abilerim saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 karneleri açıklıyorum LeVrEkCi 49 4,274 31-01-2013, 22:13
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi