Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13-6-2009 Keskin göleti kontrol
13-6-2009 öğlenden sonra arap hüseyinle birlikte Keskin göletine gittik, Amacımız göletin su durumunu kontrol etmekti, manaylada mangal yapmış ve vakit geçirmiş olduk..
İşte size birkaç resim..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
resimlere devam,

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
elinize sağlık muhteşem görüntüler pirzolanın kokusu burayakadar geldi afiyet olsun rast gele bu sene bu ikiliden güzel rapor gelecek...AlkisSeerf
Bul
ahmet abi şu konuyu saat 2 den sonra açacaktın oldumu şimdi yemek vakti Siyirdim

keyifler şahane göl kıyısında temiz hava da mangall ve muhabbet sezonda da balıkları tutarken yaparsınız bu keyfi arttık Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalıfikret yazdı:elinize sağlık muhteşem görüntüler pirzolanın kokusu burayakadar geldi afiyet olsun rast gele bu sene bu ikiliden güzel rapor gelecek...AlkisSeerf

Eyvallah fikretim, inşallah balık roporları ve trofeler gelir diyorum..
fish or die yazdı:ahmet abi şu konuyu saat 2 den sonra açacaktın oldumu şimdi yemek vakti Siyirdim

keyifler şahane göl kıyısında temiz hava da mangall ve muhabbet sezonda da balıkları tutarken yaparsınız bu keyfi arttık Seerf

Murat aklımada gelmedi değil Siyirdim
İnşallah muratım sezon açıldı nasıl olsa..
abi varya tam öğle saati oldu mu şimdi Siyirdim keyifler yerinde yakışır valla.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
hey Maşallah muhabbetin güzelliğine bak.
muhteşem ikili balıkların kabusu.
Bul
Yasaklı dönem bitti,gölletlerde barajlarda su durumu nasıl.Bu güzel görüntülere bidakinde balıklarında olması dileğiyle,afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Seerfafiyet olsunnSeerf
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amatör balıkçıların seveceği bir film(To The Sea 2009) ozoca51 17 3,486 23-05-2011, 01:49
Son Yorum: yycolak
  2009`dan kareler Albatros-gr 46 5,322 12-12-2009, 01:41
Son Yorum: Albatros-gr
  2009 sezonu kapanmıştır gelsin 2010 LeVrEkCi 19 3,342 07-11-2009, 22:27
Son Yorum: turna
  1 Eylül 2009 İzmirde idim Uzun_ahmet 53 6,567 07-09-2009, 10:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  17.05.2009 gelen varmı b.kral 18 3,031 18-05-2009, 13:11
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi