Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yaban tv haksızlık ediyor
Arkadaşlar bu kanal acıldığında hepiniz gibi bende cok heyecanlanmıştım .ama seyredince gördümki sadece kara avına yönelik bir kanal nezaman açsam ördek avı, geyik avı vs... deniz avı neredeyse yok denecek kadar az ben kanala mail atmayı düşünüyorum aynı tepkiyi sizdende bekliyorum herkeze sevgiler ve saygılarFurs
Bul
arkadaşım kanal yeni olduğu içindir belki kendine bunu bu kadar stres yapmana gerek yok zamanla balık avıda çoğalır buseferde avcılar kanala kızar başka konu yokmu diye
buişler bizim bildiğimiz gibi yürümüyordur herhalde ustayada katılıyorum çağırırlarsa aramızdan ustaları seçeriz göndeririz balık avlamayıda öğretirler bizimkiler onlarda yayınlarlar kızıpta kendini strese sokma düzelir
Bul
Ayrıca kanalı kuranlar analadığım kadarıyla Kara Avcılığıyla ilgililer
Bul
balık yayınları daha cok geç saatlerde oluyor ama onlardan onları takip ettigimize dair bir email çekip balık yayınlamalarını rica edebiliriz belki dikkate alırlkar hatta görüntü ihtiyaçları varsa satabilirizde ticaretimi seveyim beee neden olmasın
Bul
Levrekci yazdı:balık yayınları daha cok geç saatlerde oluyor ama onlardan onları takip ettigimize dair bir email çekip balık yayınlamalarını rica edebiliriz belki dikkate alırlkar hatta görüntü ihtiyaçları varsa satabilirizde ticaretimi seveyim beee neden olmasın

abim haklısın ben mail çekiyorum erken saatlere alınması için rica edecem
Bul
Bu arkadaşlara öncelikle sitemizi dolaşmalarını ve üyelerimizi gözden geçirmelerini ve kendileri için fayda sağlayacak bir çok konu ve bilgiyi bulabileceklerini göstermeliyiz.Bunun sağlanması da yarın yapmayı planladığınız ticaretin boyutunu belirliyecektir.Ayrıca oradaki yayınlarda yer almakta sitemiz için ticaret sayılabilir.popilarite açısından önemli.Yönetici arkadaşların dikkatine.Selamlar
Bul
Zaten kanalın logosundan kara avı üzerine yapıldığı belli.. Deniz çeşit olsun diye konulmuş gibi geldi bana. Kocaman tuna balığından ve zıpkınla avdan başka birşey görmedim. İkiside bana fazla hitap etmiyor. Başka birşey olmadığından seyrediyorum. Şöyle olta yaparak yemli takımların hazırlanması ve normal porsiyonluk balıkların tutulması daha çok ilgimi çekecek.
Bul
mail atalım belki faydası olur.isteyenin bir, vermeyenin iki yüzü kara
mail adresini bilen varsa yazabilir mi?
Bul
daha önce de yazdığımgibi bizim siteden bir ekip kuralım bir çekim yapalım adamlara satalım parayı seyret siteye gelir buyrun ticarete bak yawwwwww
Bul
isterlerse film de göndeririz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Teknoloji Balık Neslini Tehdit Ediyor LeVrEkCi 8 1,505 20-01-2008, 03:06
Son Yorum: Ege
  Anadolu Kavağı Balıkçıları Yaban TV de Boğaziçi 8 2,105 07-10-2007, 22:39
Son Yorum: Boğaziçi
  Karadeniz intihar (mı) ediyor? çatalca 84 8 2,656 05-12-2006, 14:35
Son Yorum: çatalca 84
  Samsun: Tırıvırı Avcılığı Balık Neslini Tehdit Ediyor LeVrEkCi 0 1,723 17-10-2006, 16:18
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi