26-06-2009, 09:17
bereketli olsun birol boğazın tüm çeşitlerini bizlerle paylaşıyorsun teşekkürler afiyet şeker olsun rastgele.

balığa hasret yaşamak zor
24.06.09-Boğaz'da Mezgit-Gelincik Avımız
|
26-06-2009, 09:17
bereketli olsun birol boğazın tüm çeşitlerini bizlerle paylaşıyorsun teşekkürler afiyet şeker olsun rastgele.
![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
26-06-2009, 10:09
mudanya yazdı:bugünlerde denizin bereketi mezgitlerde . iyibir av olmuş tebriklerTeşekkürler. Evet bu sene mezgit heryerde bol. Boylarda irileşmiş biraz. bahriyeli yazdı:bereketli olsun birol boğazın tüm çeşitlerini bizlerle paylaşıyorsun teşekkürler afiyet şeker olsun rastgele. Teşekkürler İsmail Bey. ![]() Rastgele sizede.
26-06-2009, 22:15
Mezgitin oltaya vuruş videosunuda ekledim arkadaşlar.
26-06-2009, 22:23
maşallah Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar güzel ,resimler paylaşım güzel mustad N 225 benimde favori iğnemdir mır mır da çok güzel iş yapıyor afiyet olsun saygılar arkadaşım.
![]() ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
26-06-2009, 22:43
(Son Düzenleme: 27-06-2009, 00:14, Düzenleyen: balıkoltası.)
doktor yazdı:maşallah Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar güzel ,resimler paylaşım güzel mustad N 225 benimde favori iğnemdir mır mır da çok güzel iş yapıyor afiyet olsun saygılar arkadaşım. Teşekkürler Doktor. Evet 225 N iğneler gerçekten çok avcı. Ama boğazdaki nazlı mezgitlerde arkadaşımın yemleyerek kullandığı istavrit çaparisi daha iyi çalıştı. Benim kullandığım 8 no. 225N iğneler biraz büyük kaldı. Halbuki boylarıda fena değildi balıkların. Rastgele.
27-06-2009, 00:36
birol tek kelime ileharika kırlangıç canlı gibi pişmiş hallerine diyecek yok afiyet olsun..
![]() rahatsızlığın içinde geçmiş olsun ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
27-06-2009, 00:43
(Son Düzenleme: 27-06-2009, 00:46, Düzenleyen: balıkoltası.)
araphüso26 yazdı:birol tek kelime ileharika kırlangıç canlı gibi pişmiş hallerine diyecek yok afiyet olsun.. Teşekkürler Hüseyin Bey. Gece 12 de dönerken boğazda yoğun trafiğe takılınca biraz fazla sıkıntı yaptım herhalde sabah migrenim tuttu. Allahtan 1 saatte geçiyor ilacı alınca. Bu arada kırlangıç değil ağzında yengeç olan balık. O zehirli bir balık olan iskorpit. Fakat güzelce ayıklanınca gayet lezzetli bir balıktır. ![]()
27-06-2009, 01:00
uyarı için teşekkürler kırlangıça ne kadar da benziyormuş
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
27-06-2009, 02:26
balıkoltası yazdı:"Boğaz, boğazda, boğaziçi" kelimelerinin kullanım hakkı bana ait. Görünce benim yazdığımı anlarsınav için tebrikler afiyet olsun ![]() ancak bu dediğin cümleyi çok kıskanıyorum yaw ![]() ![]()
27-06-2009, 12:28
realdeath yazdı:av için tebrikler afiyet olsun Teşekkürler Ömer Bey. Boğaza imrenmemek eldemi. Ben sürekli gitmeme rağmen her seferinde hayran kalıyorum.. Çanakkale boğazı içinde geçerli tabii bu ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|