Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yaban tv haksızlık ediyor
Benim de geçen senelerden sırtıda çekilmiş videolarım var.Daha önceki işyerimde badem etmedilerse alıp göndereyim bari.Eğitim amaçlı siteye katkısı olur
Bul
güzel olur aslında forum olaak bir metın gönderelim adamlara toplu olarak kesın kale alırlar
yaban tvye gerçekten haksızlık yapılıyor!!!Bu kadar doğa düşmanı öldürmak üzerine kurulu bir anlayış var mı?Bu kanalda adam av adına aslan öldüryor.Sizce aslan öldürmek nasıl bir av??? Eti yenir mi bu hayvanın?Zevk için öldürmeyi av diye yutturuyorlar.Zalimlar için yaşasın cehennem.
Evet az da olsa bzen balık ıle ılgılı bırseyler gosterıyolar ama cok az. Mesela levrek avı , Yelken kılıc balıgı ıle ılgılı baya bısey ızledım yaban tv de . (cok nadır)
Ayrıca derhana katılıyorum hele bugun ızledıgımde adamlar av olsun dıye kaplan , tımsah , zebra ve su aygırı vurdular . Sızce bunların etı yenır mı ?
Bul
gördüğüm tek balık avı denizde çıkrıklarla yaptıklarıydı bir de balıkların acı çekip çekmediği tartışılıyor ama bir memelinin,kuşun vurulduğunda acı çektiği şüphe götürmez bir gerçek
Bul
info@yabantv.com adresine av videolarımızı gönderirsek yayınlayacaklarmış.bilgilerinize
Bul
Çok harika olur.Şimdi denizciler.5.ay sonra bizler istila edelim.Haydi.......................................................Nereye.....................................................Yamaya................................................!Yama bizim burda bir deyim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Teknoloji Balık Neslini Tehdit Ediyor LeVrEkCi 8 1,555 20-01-2008, 03:06
Son Yorum: Ege
  Anadolu Kavağı Balıkçıları Yaban TV de Boğaziçi 8 2,142 07-10-2007, 22:39
Son Yorum: Boğaziçi
  Karadeniz intihar (mı) ediyor? çatalca 84 8 2,698 05-12-2006, 14:35
Son Yorum: çatalca 84
  Samsun: Tırıvırı Avcılığı Balık Neslini Tehdit Ediyor LeVrEkCi 0 1,733 17-10-2006, 16:18
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi