Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
banjo minnow reklamları
balıkcı uğur yazdı:53.90 ytl diyo faruk abiSmile
tmm Ugur sagol..
az evvel kaybedilecek bir sey yok yazmistim...onu geri aliyorum..
is yapmazsa kaybedilecek bir miktar var
Bul
meteor yazdı:tipik bir amerikan tarzı pazarlama bence,

seyrettiğimiz video kandırmacadan ibaret, 60 TL fiyat koymuşlar..

bu konuda bilinen roglou silikon sahteler oldukça iyiler fiyatlarıda 1,5 - 2 TL arası takın iğneyi yollayın suya,

zaten reklamda tatlı suda işe yarar görünüyor ve kamış ile aksiyon veriliyor. sizi bilmem ama ben her zaman piyasada olmayan ve reklam vasıtası ile satılan ürünlere hep temkinli olmuşumdur.

Orhan katılıyorum.Fiyat yüksek bence.İşlevselliği ve yakalamadaki başarısı zaten kanıtlanmış bir ürün.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ücret konusunu saymazsak ürün güzel görünüyor.
Sahte yeme bir türlü aklım ermiyor.
Hiç denemediğim için herhalde.
Kullananlara hayırlı olsun.
Bul
Albatros-gr yazdı:tmm Ugur sagol..
az evvel kaybedilecek bir sey yok yazmistim...onu geri aliyorum..
is yapmazsa kaybedilecek bir miktar var
bencede abi bende fiyatını bilmeden denemek lazım dediydim denemesem daha iyi çünki o balıkdan daha daha üstün bir yem var gümüş gümüşüm bana yeterSeerfBoboSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:Ücret konusunu saymazsak ürün güzel görünüyor.
Sahte yeme bir türlü aklım ermiyor.
Hiç denemediğim için herhalde.
Kullananlara hayırlı olsun.
denemede yalçın abi hiç ama hiç sevmem en iyisi kokulu canlı kanlı yem BoboBobo
saten öle videodaki gibi balık geleceğini sanmıyorumSmile
Bul
Sahte deyip geçmeyin.Yeterki balık olsun.Ama bunun fiyatı çok fazla.
Bul
Aksiyonuna hayran oldum.diğer slikonlara kıyasla nasıldır bilemiyorum.diğerlerinin video görüntülerini görmediğim için.eğer bir balık malzemesi satanda görseydim herhalde alırdım.ancak bu 1001 çeşit amerikan ürünü mağazalarında görünce tereddüt ediyor insan.
o aksiyonu vermek özel bir maharet gerektirebilir belki de.bir de iğne koruyucu takılıp çıkartılabilen gözler benim için ilginç gelen kısımları.kimbilir belki burada birkaç arkadaşımla beraber şirketleşip denemek maksadıyla alırız.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
arkadaşlar az önce bende bunu tvde izledim.hayran kaldım.Aldatmacası varmıdır bilemiyorum.ama bende bu konuda sitemize sorayım dedim.konu açmayı düşünüyordum.nette bu seti alıp kullanan varmı diye arattırırken bizim site çıktı.ama başkada yok ,yani sadece bu konu bizim sitede ve satışı yapılan yerlerde var.
yurtdışında 19.95 $ a satılan https://www.banjominnowsale.com/Default.aspx
bu ürün bizde 59 tl + kargo .
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
roglou ile aynı şey ilker roglou çeşitleri 1-2 tl.bence gerek yok bu ürüne.
Bul
nihat bu roglou ile tatlı sudada iş yaparmıyız ki.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi