manisalıdeli yazdı:ahmet abi zaten balığa değil güneşlenmeye gelmiş abi baksana giymiş şortları yatıyobalıkta gelmez tabii.balık azda olsa piknik mahiyetinde güzel bi 3 gün geçmiş...antremanların sonunda güzel maçlar gelecek inşallah
aynen valla uzun yanıma geldiğinde ben uyumaya geldim dedi dediğinide yaptı yani hakkı lazım değil
doktor yazdı:Hüseyin abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız abilerime selamlarımı da iletirsen sevinirim muhabbet ortam süpermiş maşallah kısmetinizde balıkta varmış daha ne ister insan o çay da ne tatlı olmuştur ama odun korunda resimler paylaşım güzel elinize emeğinize sağlık saygılarımı sunarım.
teşekkür ederim doktorum.. çayın tadı bir harika meşe közünde
thunderbolt yazdı:Arabım çok keyifli günler olduğu belli , tebrikler Sazan da hem aynalı hem de okkalıymış , afiyet şeker olsun
Uzun'un antene gülmekten gecenin bu saatlerinde çocukları uyandıracaktım O kamışla hayatta balık filan alamaz , gelse gelse müziksever bir balık gelir , o da kamışın ucundaki yemle oyun oynar Ama radyo sinyalini almak için pratik bir çözüm bulmuş Benim antendeki kablo yaklaşık 2500 metre uzunlukta Uzaydan "Radyo Ufo" yu dinliyorum
uzundan yardım al anten konusunda 5m kabloyla işi bitiriyor
senin kablodan sinyal gelene kadar akşam olur 2500 m
yycolak yazdı:Maşallah şenlikli bir mini tatil olmuş.
Keyif,muhabbet gırla.
Çay odun közünde tadına doyulmaz.
Suya geri verdiğiniz çapaklar size yol,su,elektrik olarak bir gün mutlaka hizmet verecektir.
Bir soraki avınız balıkla dolu olsun İnşallah.Sağlıklar.
arabım gözün aydın almışın aynalıyı ne demişler bekleyen dermiş muradına erermiş salınan ufaklarının yerine gelen hediye çok güzel bereketli avlar dileğiyle rastgele.
Çok doğru , ben de 1 metre ile başlamıştım Radyodan "radyo-teleskopa" döndüm
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Arabım 2500 metre dediğin ne ki , ben daha uzunlarını da biliyorum Uzun 'da namına yaraşır bir anteni yaparsa hiç şaşırmam Ama benim antenin şekli 80 cm.lik kare şeklinde.Uzun da çok uzayınca mecburen kıvıracak Hadi bakalım hayırlısı , bu saatte yine eşref'i yakaladık Yani "Eşref Saati"ni
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:Arabım 2500 metre dediğin ne ki , ben daha uzunlarını da biliyorum Uzun 'da namına yaraşır bir anteni yaparsa hiç şaşırmam Ama benim antenin şekli 80 cm.lik kare şeklinde.Uzun da çok uzayınca mecburen kıvıracak Hadi bakalım hayırlısı , bu saatte yine eşref'i yakaladık Yani "Eşref Saati"ni
Sağlık mağlık olsun kıvırması bedave nasıl olsa..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]