Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-4-5 temmuz söğüt barajı
manisalıdeli yazdı:ahmet abi zaten balığa değil güneşlenmeye gelmiş abi baksana giymiş şortları yatıyoSiyirdimbalıkta gelmez tabii.Smilebalık azda olsa piknik mahiyetinde güzel bi 3 gün geçmiş...antremanların sonunda güzel maçlar gelecek inşallahAffet
aynen valla uzun yanıma geldiğinde ben uyumaya geldim dedi dediğinide yaptı yani hakkı lazım değilSiyirdim
doktor yazdı:Hüseyin abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız abilerime selamlarımı da iletirsen sevinirim muhabbet ortam süpermiş maşallah kısmetinizde balıkta varmış daha ne ister insan o çay da ne tatlı olmuştur ama odun korunda resimler paylaşım güzel elinize emeğinize sağlık saygılarımı sunarım.Alkis76
teşekkür ederim doktorum.. çayın tadı bir harika meşe közündeBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Arabım çok keyifli günler olduğu belli , tebrikler Alkis Sazan da hem aynalı hem de okkalıymış , afiyet şeker olsun Seerf

Uzun'un antene gülmekten gecenin bu saatlerinde çocukları uyandıracaktım Siyirdim O kamışla hayatta balık filan alamaz , gelse gelse müziksever bir balık gelir , o da kamışın ucundaki yemle oyun oynar Happy Ama radyo sinyalini almak için pratik bir çözüm bulmuş Wink Benim antendeki kablo yaklaşık 2500 metre uzunlukta Hi Uzaydan "Radyo Ufo" yu dinliyorum Hehe
uzundan yardım al anten konusunda 5m kabloyla işi bitiriyorSiyirdim
senin kablodan sinyal gelene kadar akşam olur 2500 mHehe
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
yycolak yazdı:Maşallah şenlikli bir mini tatil olmuş.
Keyif,muhabbet gırla.
Çay odun közünde tadına doyulmaz.
Suya geri verdiğiniz çapaklar size yol,su,elektrik olarak bir gün mutlaka hizmet verecektir.
Bir soraki avınız balıkla dolu olsun İnşallah.Sağlıklar.
teşekkürleer abicim inşallah beraberde yaparız muhabbetleriGulumse
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
arabım gözün aydın almışın aynalıyıAlkis ne demişler bekleyen dermiş muradına erermiş salınan ufaklarının yerine gelen hediye çok güzel bereketli avlar dileğiyle rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Çok doğru , ben de 1 metre ile başlamıştım Hehe Radyodan "radyo-teleskopa" döndüm Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Arabım 2500 metre dediğin ne ki , ben daha uzunlarını da biliyorum Happy Uzun 'da namına yaraşır bir anteni yaparsa hiç şaşırmam Siyirdim Ama benim antenin şekli 80 cm.lik kare şeklinde.Uzun da çok uzayınca mecburen kıvıracak Hehe Hadi bakalım hayırlısı , bu saatte yine eşref'i yakaladık SiyirdimYani "Eşref Saati"ni Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
araphüso26 yazdı:teşekkürleer abicim inşallah beraberde yaparız muhabbetleriGulumse

Eyvallah Kardeş.
Bir gün Allah izin verirse mutlaka hep birlikte bir org.planlayıp muhabbetin belini kıracağız İnşallah.AffetAlkis
Bul
thunderbolt yazdı:Çok doğru , ben de 1 metre ile başlamıştım Hehe Radyodan "radyo-teleskopa" döndüm Siyirdim

Aman aman nedimim bana 5 metre çok bile birde o işlere bulaşmayalım..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
thunderbolt yazdı:Arabım 2500 metre dediğin ne ki , ben daha uzunlarını da biliyorum Happy Uzun 'da namına yaraşır bir anteni yaparsa hiç şaşırmam Siyirdim Ama benim antenin şekli 80 cm.lik kare şeklinde.Uzun da çok uzayınca mecburen kıvıracak Hehe Hadi bakalım hayırlısı , bu saatte yine eşref'i yakaladık SiyirdimYani "Eşref Saati"ni Happy

Sağlık mağlık olsun kıvırması bedave nasıl olsa..HappyHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
.
Ekibin eline sağlık,
Uzun soluklu, bir o kadar da güzel av/kamp olmuş,

bu anten işi biraz karmaşık geldi bana,,,
yuksek gerilim hattına nasıl tutturdunuz,,,?

.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Niyazi - 1967 - 0+

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,168 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  16.06.2012 Çomar Barajı AmatörBalıkcı19 21 2,993 19-06-2012, 17:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bayındır barajı; murki 36 7,741 27-09-2011, 11:48
Son Yorum: murki
  21.08.2011 asartepe barajı balık avı sciftcan 23 6,306 24-08-2011, 10:18