12-07-2009, 22:37
Eskişehir e dönmeden bir gün önceki avım arkadaşlar. Sabah 06 gibi kalkıp her zamanki meraya gittim. 2 ispendek, 1 ıskaroz ve 1 kefal ile tamamladım.İspendekleri avlarken kayaların arkasına saklanıp at çek yapıyordum.Zor ama çok zevkliydi.
Bu arada yarım saatliğine çarşıya giden bir balıkçı arkadaşın kefal için attığı dip oltasının zili şıngırdamaya başladı.Olta sahibi olmayınca balığı kıyıya kepçe yardımı ile aldık ve sahibi Turan arkadaşımıza gelince teslim ettik.Güzel bir Karakulak tı gelen balık.Herkes şaşkındı.Son Fotoda balığın desenlerine barmısınız harika.Bu balığın ekmekle yakalanması elbette güzel büyük bir tesadüftü ama sonuçta balığı yakalamıştık.Kepçeyi tutan ise yine orada avlanan bir balıkçı arkadaştı.
Dün akşam da sevgili Ayşe ablam ve eşim bir iki partilik balıkları güzelce pişirdiler,misafirlerimizle beraber afiyetle yedik.Bu yemeğimizi de sizlerle paylaşıyorum.
İspendekleri daha önce resmini gösterdiğim silikon sahte ile aldım.
Kefal klasik dip oltası ile yem tabiki taze ekmek
Iskaroz da küçük şamandıra- 50 cm derinlik kıstırma kurşun,10 no uzun pala iğne, ikili köstek.Iskaroz da ekmek sever.
Bu arada yarım saatliğine çarşıya giden bir balıkçı arkadaşın kefal için attığı dip oltasının zili şıngırdamaya başladı.Olta sahibi olmayınca balığı kıyıya kepçe yardımı ile aldık ve sahibi Turan arkadaşımıza gelince teslim ettik.Güzel bir Karakulak tı gelen balık.Herkes şaşkındı.Son Fotoda balığın desenlerine barmısınız harika.Bu balığın ekmekle yakalanması elbette güzel büyük bir tesadüftü ama sonuçta balığı yakalamıştık.Kepçeyi tutan ise yine orada avlanan bir balıkçı arkadaştı.
Dün akşam da sevgili Ayşe ablam ve eşim bir iki partilik balıkları güzelce pişirdiler,misafirlerimizle beraber afiyetle yedik.Bu yemeğimizi de sizlerle paylaşıyorum.
İspendekleri daha önce resmini gösterdiğim silikon sahte ile aldım.
Kefal klasik dip oltası ile yem tabiki taze ekmek

Iskaroz da küçük şamandıra- 50 cm derinlik kıstırma kurşun,10 no uzun pala iğne, ikili köstek.Iskaroz da ekmek sever.
