Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finike den Selamlar 7
Eskişehir e dönmeden bir gün önceki avım arkadaşlar. Sabah 06 gibi kalkıp her zamanki meraya gittim. 2 ispendek, 1 ıskaroz ve 1 kefal ile tamamladım.İspendekleri avlarken kayaların arkasına saklanıp at çek yapıyordum.Zor ama çok zevkliydi.
Bu arada yarım saatliğine çarşıya giden bir balıkçı arkadaşın kefal için attığı dip oltasının zili şıngırdamaya başladı.Olta sahibi olmayınca balığı kıyıya kepçe yardımı ile aldık ve sahibi Turan arkadaşımıza gelince teslim ettik.Güzel bir Karakulak tı gelen balık.Herkes şaşkındı.Son Fotoda balığın desenlerine barmısınız harika.Bu balığın ekmekle yakalanması elbette güzel büyük bir tesadüftü ama sonuçta balığı yakalamıştık.Kepçeyi tutan ise yine orada avlanan bir balıkçı arkadaştı.

Dün akşam da sevgili Ayşe ablam ve eşim bir iki partilik balıkları güzelce pişirdiler,misafirlerimizle beraber afiyetle yedik.Bu yemeğimizi de sizlerle paylaşıyorum.

İspendekleri daha önce resmini gösterdiğim silikon sahte ile aldım.
Kefal klasik dip oltası ile yem tabiki taze ekmekSiyirdim
Iskaroz da küçük şamandıra- 50 cm derinlik kıstırma kurşun,10 no uzun pala iğne, ikili köstek.Iskaroz da ekmek sever.Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ufuk amca harikasın valla.. Alkis bi an pişen balıkların kokusunu aldım fotolarını görünce.. Big Grin afiyet olsun.. Seerf

son fotodaki balık da baya sağlammış.. aslında siz tutmuşsunuz onu ama olta sahibine vermeniz çok güzel olmuş.. Alkis balığın diğer adı da minekop galiba..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
berketli ve afiyet olsun abi.tebrikler..Alkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Hocam super bir balikcilik,super bir tatilde...helal vallahiAlkis
tabii son olarakta super bir ziyafet...afiyet olsunSeerf
o son fotodaki baliga biz MELIKOP diyoruz.
evinize hosgeldiniz diyelim mi?
Bul
Ege yazdı:ufuk amca harikasın valla.. Alkis bi an pişen balıkların kokusunu aldım fotolarını görünce.. Big Grin afiyet olsun.. Seerf

son fotodaki balık da baya sağlammış.. aslında siz tutmuşsunuz onu ama olta sahibine vermeniz çok güzel olmuş.. Alkis balığın diğer adı da minekop galiba..

Teşekkür ederim Ege.

u_boy yazdı:berketli ve afiyet olsun abi.tebrikler..Alkis
Teşekkür ederim Ümit.
Bul
hocam eline sağlık bereket li av yapmışsın afiyet lsun rast gele...AlkisSeerfSeerfSeerfSeerf
Bul
Maşallah Ufuk hoca,dün akşamki avın Finike denizi dönüşün için hediyelerini sunmuşAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Hocam super bir balikcilik,super bir tatilde...helal vallahiAlkis
tabii son olarakta super bir ziyafet...afiyet olsunSeerf
o son fotodaki baliga biz MELIKOP diyoruz.
evinize hosgeldiniz diyelim mi?

Teşekkürler Faruk.Valla fena değildi Allah şükür güzel bir tatil oldu.Balıklar da fena sayılmazdı.Evet Faruk geldim.Selamlar..
Bul
ufuktan26 yazdı:Teşekkürler Faruk.Valla fena değildi Allah şükür güzel bir tatil oldu.Balıklar da fena sayılmazdı.Evet Faruk geldim.Selamlar..
sahi, hocam kac gun oldu?
Bul
bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık bereket li av yapmışsın afiyet lsun rast gele...AlkisSeerfSeerfSeerfSeerf
Sağolasın Fikret.Rastgele ..Seerf
orhanekmekci yazdı:Maşallah Ufuk hoca,dün akşamki avın Finike denizi dönüşün için hediyelerini sunmuşAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Sağolasın Orhan abi.Evet dün de boş dönmedik Allah ın izniyle.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,937 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,308 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  Finike den Selamlar 6 ufuktan26 30 4,570 12-07-2009, 23:43
Son Yorum: bucalıfikret
  Finike den Selamlar 5 ufuktan26 30 4,796 08-07-2009, 22:43
Son Yorum: Ege