.. Bugun saat 12:00 de carsi bir haber ile calkalandi.Imaret limaninda,aksam 4-5 motor calinmis.Haberi getiren Ahmet abiye,limanin ne taraflarindan ve kimin motorlari deyince..sizin siradakilerden dedi.Dayanamadim,dukkani birakip,dogru limana,(zaten 2 sene evvel bir tane 25lik yeni yamaha caldirdik)
Haber dogruydu.Ben 5 tane calik motor tespit ettim.Iki tanesi,hemen benim bir onumdeki teknelerin.Benimkinide yoklamislar,motor ortusunu yirtip bakmislar,kilidi gorunce birakmislar(ortu varken kilit gozukmuyor)Hatta bir tanesi marangoz Ibrahim,arkadasimizin,onunkinde kilit yok,fakat vidalar varmis,vidalari kesmisler..o sirada olan butun motorlari elden gecirmisler..calinabilecek olanlari goturmusler
bilmiyorum diyecek bir sey bulamiyorum.. Allah`larindan bulsunlar
helal süt emmemişler bu kanı bozuklar diyecek bir şey bulamıyorum alışmışlar çalışmadan para kazanmaya insanların binbir zorlukla aldıklarını bir çırpıda hiç ediyorlar geçmiş olsun demekten başka çare yok .inşallah en kısa zamanda yakalanırlar..... kilit işe yaramış demekki faruk abi tekrar geçmiş olsun
drasty41 yazdı:tüm arkadaşlara geçmiş olsun dediğin gibi allahlarından bulsunlar..
araphüso26 yazdı:helal süt emmemişler bu kanı bozuklar diyecek bir şey bulamıyorum alışmışlar çalışmadan para kazanmaya insanların binbir zorlukla aldıklarını bir çırpıda hiç ediyorlar geçmiş olsun demekten başka çare yok .inşallah en kısa zamanda yakalanırlar..... kilit işe yaramış demekki faruk abi tekrar geçmiş olsun
sagolun beyler..
baktim,orada yeni 15-20-25lik yeni motorlar var,onlardada ayni kilitten var...onlarida yoklamislar,fakat alamamislar..
onlar kesin simdi bu kilit uzerinde calisilirlar..baska onlemler dusunmek gerek..vidalarda cozum degil,cunku vidalari kesiyorlar
abi teknesi orada olan arkadaşlarla sezonda bir bekçi tutsanız..ortaklaşa parasını verseniz adam başı çok fazla bir şey düşmez sanırım...sadece bir öneri
araphüso26 yazdı:abi teknesi orada olan arkadaşlarla sezonda bir bekçi tutsanız..ortaklaşa parasını verseniz adam başı çok fazla bir şey düşmez sanırım...sadece bir öneri
bu dedigin inan benimde aklimda...fakat biliyorsun insanlarla ugrasmak zor....var insan bana ne diyor..git te anlat ona simdi..
orada bir suru tekne var...kisi basi az para gelir ,ama dedim ya..
abi senın motor fena guzel yanlız haberın olsun bence işi saglama al bunlar yine gelirler aman dikkat abi hırsız kafaya koydumu bırakmaz cok kez guvercınlerımı çaldılar hiç bıkmadan geçmiş olsun herkese olan mala olsun ama kansızlar dimeden geçmicem kansız bunlar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Tropheus yazdı:abi senın motor fena guzel yanlız haberın olsun bence işi saglama al bunlar yine gelirler aman dikkat abi hırsız kafaya koydumu bırakmaz cok kez guvercınlerımı çaldılar hiç bıkmadan geçmiş olsun herkese olan mala olsun ama kansızlar dimeden geçmicem kansız bunlar.
tesekkurler Sedat....evet aynen dedigin gibi kansizlar..
tedbirlerimizi aldik,artik Allah`a emanet
Faruk abim çok geçmiş olsun.Valla diğer arkadaşlara çok üzüldüm.Abi limanın güvenlik görevlisi yok mu? yoksa bile limana teknelerini bağlayan arkadaşlar toplanın bi güvenlik şirketinden eleman tahsis edin.Caydırıcı etkisi yüksek olur.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
u_boy yazdı:Faruk abim çok geçmiş olsun.Valla diğer arkadaşlara çok üzüldüm.Abi limanın güvenlik görevlisi yok mu? yoksa bile limana teknelerini bağlayan arkadaşlar toplanın bi güvenlik şirketinden eleman tahsis edin.Caydırıcı etkisi yüksek olur.
tesekkurler Umit....
guvenlik yok...gece oldugunda Allah`a emanet..
daha evvel Huseyin`ede yazdim,insanlar cesit-cesit,ates dustugu yerde yaniyor...git simdi orada tekneleri olanlara konuyu ac,yarisi bana ne diyecek