14-08-2009, 09:04
Harika yerler, çok güzel resimler. Böyle bir gezi fırsatı yakalamak her zaman nasip olmaz. Hele hele birde balıkla süslemek böyle geziyi. Tebrikler.

Bulgaristan Gezimiz
|
14-08-2009, 09:04
Harika yerler, çok güzel resimler. Böyle bir gezi fırsatı yakalamak her zaman nasip olmaz. Hele hele birde balıkla süslemek böyle geziyi. Tebrikler.
![]() ![]()
14-08-2009, 09:17
tebrikler ruşan erdem le güzel gezmişsiniz,tatilinizde güzel olmuş her şeyi yaşamışsınız.erdem facebook ta resimlerin bazılarını yayınlamış bende ilk orda gördüm .her şey gönlünüze göre olsun
![]() ![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
14-08-2009, 09:22
Tabi ya geziceniz tabi.Bu yaşta gezmiyeceksiniz de ne zaman gezeceksiniz.Ben senin yaşlarındayken Antalya da 1 sene kalmıştım.Nasıl kaldım? , nasıl ailemden izin aldım hiç sorma akla , karayı seçmiştim
![]() Fırsat bulduğunca kaç kardeşim. ![]()
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
14-08-2009, 09:32
19 gün rüya gibi geçmiştir rusan sizin adınıza çok sevindim,inşallah her sene başka yerlerde hayallerinizi yaşarsınız
![]()
14-08-2009, 10:38
Ruşanım güzel iş yapmışsınız tebrik ederim
![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
14-08-2009, 11:41
vay be. ne güzel gölleri var. ağlayasım geldi hüzünden.. çok sağol fotoğraflar için.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
14-08-2009, 14:36
vay be kardeşlerim benim okadar gittme şansım oldu ama hala bir yurt dışı yapamadım sizi tebrik ediyorum güzel tatil olmuş kardeşlerim benim bende barça hayali kuruyorum kısmet bakalım.
14-08-2009, 15:07
Yaptığınız iş hiçte kolay bir iş değil,Bu zoru başardığınız için tebrikler.
Balıklarda güzel gittiğiniz yerlerde çok güzel. HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN.
14-08-2009, 20:56
orhanekmekci yazdı:Erdem ile beraber hayellerinizin gerceğe dönüşmesine sizlerin adına sevindim,Allah içinize sindirsin.Tatilinizin bir güzel tarafıda yabancı bir ülkedede olsanız balık avıyla süslemişsiniz bereketli afiyet olsun Orhan abi gittiğimiz ve resimdeki yerler Kırcali iline ait. Aslında Plovdiv ve Varna'ya da gitmek istiyorduk fakat masraflar yüzünden gidemedik
Sazanları özledim...
14-08-2009, 21:01
Herkese teşekkürler. Artık kırmızı pasaportta aldım her fırsatımda yurt dışına çıkacağım. İnşallah daha çok ulkeye gıdebılırım. Zaten bulgarıstana gıtmek ıstanbuldan bursaya gıtmekten daha ucuz.
Bu arada gollerın çoğunu devlet satmış ve satmaya devam ediyor. Gıttıgımız yerlerde sahıbı olmayan gol yoktu. daha cok gole gıdıcektık ama ya ızın vermıyorlar av yapmaya ya da masrafı cok. Yıne de cok eglendık. Hayatımızda ılk kez 28 saat balıkta kaldıgımız bıle oldu ![]()
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|