Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üzücü bir felaket.
Merhaba Arkadaşlar...

Dün , sel felaketi ,benim oturduğum bölgeyi, fena bir şekilde vurmuştur.Dün sabah İstanbul a hareket ederken görüntü hiç iyi görünmedi ama bu kadar tahmin etmiyordum..Sabah 06.30 da yola çıktım.Dereler oldukça yükselmişti.Öğleye doğru gelen telefonlardan olayın ciddiyetini anladım.

Maalesef can kaybına kadar varan ölçüde zarara sebep olan bu felaket ,yakın arkadaşlarımızı ve dostlarımızı da oldukça büyük maddi zararlara uğratmıştır.

Oldukça fazla miktarda tarım zararı da bulunmaktadır.

Mukadderata karşı yapılacak bir şey yoktur.Bu güne kadar olduğu gibi tedbirlerimizi azami ölçüde almaya dikkat ederek ve önem vererek ,Allahın bizi daha büyük felaketlerden koruması için dua edeceğiz.

Bu vesile ile felakette ölen tüm vatandaşlarımıza ,tanrıdan rahmet ,kalanlara sabır diliyorum.

Ayrıca başta belediyemiz olmak üzere tüm kolluk kuvvetleri ,yetkili merciler ve ile olaya müdahale etmeyi görev bilen özverili halkımıza da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.Tüm yetkililer mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olup teselli etmeleri ve yaralarının sarılacağı yönünde taahhütleri ile acıların biraz da olsa dindirilmesine sebep olmuşlardır.

Tüm gün boyunca şahsıma yakın ilgilerini esirgemeyen ,bir defa ile sınırlı kalmayıp tüm gün boyunca defalarca arayarak yanımda olduklarını hissettiren bütün dost ve arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

Sevgilerimle….
Bul
felaketlerde ölenlere allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin,
ahmet abi geçmiş olsun allah beterinden saklasın inşallah.
bugün şu saatlerde sarıyerde belediye araçları kaymakamlık duyurusu yayınlıyorlar akşam saatlerinde başlayacak olan fırtınalı yağış sabaha kadar sürecekmiş inşallah zararsız atlatırız.
geçmiş olsun.
Bul
Abi televizyondan yaşananları bir nebze de olsa görebildik.Hakikaten içimiz acıyor Snifsinf Selde ölenlere Allah'tan rahmet , yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum Affet

Mallarına zarar gelenlere ve canını kurtarabilenlere de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum .
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Maalesef altyapı hazırlıklarını tam olarak yapmadan direk üstyapıların kondurulması !!! bu gibi afetlere sebep oluyor ve olacaktır. Tüm dostlara geçmiş olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet , yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
herkese geçmiş olsun daha büyüklerinden sakınsın .Affet hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ALLAH günahlarını affetsin.malı bahçesi zarara uğrayanlara sabır versin Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
dün ve bugün benim için çok sıkıntılı geçti,

annem tekirdağ sarayda olduğu için ilk duyduğumda panik oldum, ama köyde zarar olmamış dere suyu yükselmiş ama zamanında genişletildiği için taşma olmamış..

bugünde ikitelli haberini duydum, işyerimde ikitelli deki sel basan tır garajının karşı tarafında. yollar kapalı olduğu için işede gidemedim. görüntüler gerçekten çok üzücüydü.

allah beterinden korusun, ölenlere allahtan rahmet dilerim.
Bul
Çok Gecmıs Olsun allah beterinden korusun Affet

Cok Kötü Bir Felaket Gercekten Önümüzdeki Günlerde Dikkat Etmemiz Önlemlerini Almamız Gerek Allah Korusun
Bul
Orada yaşayan bütün halkımıza geçmiş olsun..
Ölenlere rahmet , kalanlara Allah sabır versin..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
meteor yazdı:dün ve bugün benim için çok sıkıntılı geçti,

annem tekirdağ sarayda olduğu için ilk duyduğumda panik oldum, ama köyde zarar olmamış dere suyu yükselmiş ama zamanında genişletildiği için taşma olmamış..

bugünde ikitelli haberini duydum, işyerimde ikitelli deki sel basan tır garajının karşı tarafında. yollar kapalı olduğu için işede gidemedim. görüntüler gerçekten çok üzücüydü.

allah beterinden korusun, ölenlere allahtan rahmet dilerim.

Orhan ...Annen hangi köydedir...
Bul
allah hepimizin yardımcısı olsun geride kalanlara allah sabır versin . cok gecmiş olsun ahmet abi allah beterinden saklasın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi