Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Albatros-gr yazdı:sagolasin Harun,yolda Canakkale`de Nedim`de bir defa beslerse is tamam
..bir gelseler
...
Abi senin oralarda Torik olması lazım torik çıkmazmı sizin oralardan
Nedim salmış torikleri millet tek tükde olsa tutuyor
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
H.A.R.U.N yazdı:Abi senin oralarda Torik olması lazım torik çıkmazmı sizin oralardan
Nedim salmış torikleri millet tek tükde olsa tutuyor
su an sirtide bir sey cikmiyor Harun..son sirtiye gidisimde iki saat dolastim.sadece iki balik(1 ispendek,1 sinagrit)
tabii dolasirken ,her derinlikte ariyorum baligi
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Albatros-gr yazdı:su an sirtide bir sey cikmiyor Harun..son sirtiye gidisimde iki saat dolastim.sadece iki balik(1 ispendek,1 sinagrit)
tabii dolasirken ,her derinlikte ariyorum baligi
Yani normalde çıkıyormu sizin bölgeden yoksa göç yolunda değilmisiniz
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Allah bereket versin Rastgele
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
H.A.R.U.N yazdı:Yani normalde çıkıyormu sizin bölgeden yoksa göç yolunda değilmisiniz
goc ylunda oldugumuzu zannetmiyorum,daha yukaridayiz.casnakkale bogazindan cok-cok yukari
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Balık Çok İri Kofana Ayarında Geliyor Bazen.
Harun Abi Bu Arada Balıgınıda gördüm Dolapta

Rastgele
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
offff offffff şu balık geçip gidecek..bir vakit bulamadık şu balıklardan bi kaç tanesini kovaya atmalıyım..abicim sen bari boşluk verme mekanda..güzel haber için teşekkürler..
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Harun abi bilgilendirme için teşekkürler inşallah bizim buralarada gelirlerde bizlerde sebebleniriz
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 966
Konuları: 69
H.A.R.U.N yazdı:.
Boğazda ..... ... lüferler havada uçuşuyor,
....Boğaza lüfer girdi ve su başlarında mevcut,
hemde tam lüfer ve üzeri balık tam besili ele avuca sığmıyor
....... boğazda böyle bir yer balık bol oldummu karadan ve denizden savaş başlıyor,
Herkeze hayırlı bereketli avlar
.
Sağolasın harun,
Boğazda bir karmaşa varki ; tam tamına tozduman ortalık,
Ağustos dibi, eylül dibi halen aranıyor,
Bu sezon kullanacağım kurşun 150 gr olarak sabitlendi,,,
.
Niyazi - 1967 - 0+
Yorumları: 2
Konuları: 0
H.A.R.U.N yazdı:Boğazda yeniköyde arnavutköyde lüferler havada uçuşuyor daha bu forumda lüfer seslerini duymadım boğaz balıkcısımı yok yoksa haberi gizleme çabasımı var nerse duyan duymayan bilsinki Boğaza lüfer girdi ve su başlarında mevcut hemde tam lüfer ve üzeri balık tam besili ele avuca sığmıyor
Şu an güncel yer arnavutköy ama heveslenmeyin arnavutköy konusunda tekneler(25-35 ad)neredeyse karaya çıkacak 24 saat hep oradalar biri gidiyor diğeri geliyor atış sahası hiç yok gibi yeniköyde yoğunluk zayıfladı yoğunluk derken seriye bağlamaktan bahsediyorum Arnavutköyde seriye bağlanır ama teknelşer olmazsa 3-5 10 15 20-30 tane almak içten değil ama yedirmiyorlar işte boğazda böyle bir yer balık bol oldummu karadan ve denizden savaş başlıyor stres yapmıyim kafamı dinliyim diyen varsa arnavutköyü hiç düşünmesin ama o balık her türlü strese değer
tek tükde olsun balık alayım diyen varsa sarı yerden sarayburnuna kadar her yerde atabilir
Sırada sırasıyla sarayburnu ,eminönü ,köprü, karaköy var
Bayramın ilk günü sarayburnu denenmesi gereken yerler her bayramın ilk günü bu sürprizi yapıyor mubarek
Rapala olarak spider mavi 9 cm 7 cm öneririm parası bol olan ne alırsa alsın
Herkeze hayırlı bereketli avlar
harun abi, bayramın bir ve ikinci günleri için galata köprüsüne yorumların nedir? malüm yağışta var...