22-09-2009, 23:25
Hepinize tebrikler arkadaşlar
çok güzel bir aile fertlerinin buluşması olmuş
Yalçının tuttuğu çipuralar da harika ,ikisi 2 kg gecer herhelde 

Yalçın'ın ilk çipurası
|
22-09-2009, 23:25
Hepinize tebrikler arkadaşlar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22-09-2009, 23:52
bucalıfikret yazdı:bu arada murki (murat) arkadaşımı tebrik ederim asker oğlumuzu kışlasından alıp babasına teslim ettiği için teşekkürler murat iyiki varsınızNe demek abicim ya o sorun değilde, ben şimdi bu konuda Yalçın abiye gücendim. Ben onu gelecekler diye beklerken o Yalovada balıkları hazırlatmış, tabi korktu adamcağız balığın yarısını ben yerim diye.
22-09-2009, 23:53
yalova tatar yazdı:fiko neden kıskanıyon ki gel sanada tutturalım hemde hangi balığı istersenTabi ya kuru kuru eyvallah. Yalçın abinin geleceğini biliyordunuzda beni niye çağırmadınız. ![]()
22-09-2009, 23:55
thunderbolt yazdı:Yalçın Abi çipurayı anavatanında tutmayıp da deplasmanda tutmak enteresan olmuşDostum seninle muhabbet de çok farklıdır. Sarozda tadı damağımızda kaldı, umarım kısa sürede bir ortam yakalarız.
23-09-2009, 10:18
yalçın abi seferleri çoğalttın yalovaya kadar uzandın çupralarda kallaviymiş hani
![]() mehmet abi tam kadro ağırlamışsınız yalçın abiyi sitemizin klasiklerinden
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
23-09-2009, 15:17
murki yazdı:Dostum seninle muhabbet de çok farklıdır. Sarozda tadı damağımızda kaldı, umarım kısa sürede bir ortam yakalarız. İnşallah Murat ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
23-09-2009, 15:57
ama abiler bu balıklarda hala etiket duruyo onları cıkarın yaaa .
cok guzel bır ziyaret olmus saglun paylasım icin.
23-09-2009, 16:24
Yalova grubunun meşhur karşılaması hepinizi saygı ile öpüyorum iyiki varsınız,
Yalçın abi bu misavirperverliği biliyorum senide çok güzel karşılamışlar çupra bile tutturmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
23-09-2009, 19:19
Yine keyifli bir buluşmaya imza atmışsınız çipuraların kaçkın olması hiç önemli değil aslan gibi kıstırmışsınız işte boğun gayri afiyetle
23-09-2009, 21:28
ne güzel olmuş , bir taşla birden fazla kuş vurmuşsunuz , balıkçılığın da güzel tarafı bu olsa gerek
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yalova dan yalçın a rakip | yalova tatar | 42 | 6,074 |
27-08-2009, 07:27 Son Yorum: yycolak |