Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalçın'ın ilk çipurası
Hepinize tebrikler arkadaşlar Alkis çok güzel bir aile fertlerinin buluşması olmuş AlkisYalçının tuttuğu çipuralar da harika ,ikisi 2 kg gecer herhelde Siyirdim
AlkisAlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:bu arada murki (murat) arkadaşımı tebrik ederim asker oğlumuzu kışlasından alıp babasına teslim ettiği için teşekkürler murat iyiki varsınız AlkisAlkisAlkis
Ne demek abicim ya o sorun değilde, ben şimdi bu konuda Yalçın abiye gücendim. Ben onu gelecekler diye beklerken o Yalovada balıkları hazırlatmış, tabi korktu adamcağız balığın yarısını ben yerim diye.
Bul
yalova tatar yazdı:fiko neden kıskanıyon ki gel sanada tutturalım hemde hangi balığı istersen Siyirdim yalçın seni tanıdığıma çok memnun oldum.Affet sanaldan gerçeğe tüm site üyelerimize tavsiye ederim herkesin birbirini yakından tanımasını Affet yazacak çok şey varda işten geldim çok yorgunum Rolleyes kafa basmıyo şimdilik.
ha murki sanada eyvallah dostum askeri yardım için AlkisBobo
Tabi ya kuru kuru eyvallah. Yalçın abinin geleceğini biliyordunuzda beni niye çağırmadınız.Siyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Yalçın Abi çipurayı anavatanında tutmayıp da deplasmanda tutmak enteresan olmuş SiyirdimMuhabbetler ve dostluklar şahane , tebrikler Alkis Murat'ın güzelliğini de kalplerimize yazıyoruz Alkis 76
Dostum seninle muhabbet de çok farklıdır. Sarozda tadı damağımızda kaldı, umarım kısa sürede bir ortam yakalarız.
Bul
yalçın abi seferleri çoğalttın yalovaya kadar uzandın çupralarda kallaviymiş hani Happy

mehmet abi tam kadro ağırlamışsınız yalçın abiyi sitemizin klasiklerinden
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
murki yazdı:Dostum seninle muhabbet de çok farklıdır. Sarozda tadı damağımızda kaldı, umarım kısa sürede bir ortam yakalarız.

İnşallah Murat Affet Gönül isterdi herşey daha güzel olsun ama benim bile dışında kaldığım , sadece misafir olarak katılabildiğim bir ortam vardı Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ama abiler bu balıklarda hala etiket duruyo onları cıkarın yaaa .
cok guzel bır ziyaret olmus saglun paylasım icin.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Yalova grubunun meşhur karşılaması hepinizi saygı ile öpüyorum iyiki varsınız,
Yalçın abi bu misavirperverliği biliyorum senide çok güzel karşılamışlar çupra bile tutturmuşlar Siyirdim Muratımada ayrıca teşekkürler askeri almış gelmiş daha nolsun yaaaa hepinizi seviyorum sağolun varolun..AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yine keyifli bir buluşmaya imza atmışsınız çipuraların kaçkın olması hiç önemli değil aslan gibi kıstırmışsınız işte boğun gayri afiyetle
Bul
ne güzel olmuş , bir taşla birden fazla kuş vurmuşsunuz , balıkçılığın da güzel tarafı bu olsa gerek
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan yalçın a rakip yalova tatar 42 6,085 27-08-2009, 07:27
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi