Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akaryakıt firmalarından ne gibi promosyonlar bekliyorsunuz?
Değerli abilerim izninizle sizlerden bu konu ile ilgili değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Ben para verip akaryakıt alıyorum.Tamam hizmet önemli ama hizmetin dışında ne gibi kampanyalar veya promosyonlar beklediğinizi burada paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür.Seerf
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
Erhan,akaryakıt aldığım istasyonunda ilk aradığım personelin giyimi ve bana karşı hal ve tavırları güven vermeli.Promosyona gelince,ilk isteğim arabamın yıkanması oluyor.Bazı günlerde verilen cam silme bezi,araba kokusu,soğuk günlerde sıcak içecek sıcak günlerde ikram edilen soğuk meşrubatta hiç fena olmuyor haniBobo
Bornova - izmir
Bul
Erhan...

Bunu sorman işine önem verdiğinin kanıtı..Tebrik ederim..

Benzin koyma tabancasını depoya usulünce ve dikkatli sokarak , (borular bir çok araçta plastik olduğu için) herhangi bir hasara sebebiyet vermesinler..

Sevgiler...
Bul
müştei memnuniyeti herşeyden önce gelir abilerim
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
Erhan bey,beklentilerimiz sadece akaryakıt firmalarından değil; hangisini sayayım..Herbiri için burada ayrı ayrı konu açarsak, bunların arasında forumumuzun ana temasını kaybederiz..
Anlayışınız için teşekkür ederiz..
Bul
Lakerda yazdı:Erhan bey,beklentilerimiz sadece akaryakıt firmalarından değil; hangisini sayayım..Herbiri için burada ayrı ayrı konu açarsak, bunların arasında forumumuzun ana temasını kaybederiz..
Anlayışınız için teşekkür ederiz..

mehmet abi tabiki amacımız tüm sektörlerde en ii ve en kaliteli hizmeti almak.Ancak ben bu sektörde çalışan biri olarak acaba neler düzeltebilriz onu araştırıyorum ve bunu da ilk olarak buradaki değerli insanlarla paylaşmak istedim.Wink
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
orhanekmekci yazdı:Erhan,akaryakıt aldığım istasyonunda ilk aradığım personelin giyimi ve bana karşı hal ve tavırları güven vermeli.Promosyona gelince,ilk isteğim arabamın yıkanması oluyor.Bazı günlerde verilen cam silme bezi,araba kokusu,soğuk günlerde sıcak içecek sıcak günlerde ikram edilen soğuk meşrubatta hiç fena olmuyor haniBobo

aman orhan baba sıcak günlerde sek gitmez onlarSeerf
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
ExEnGaZ yazdı:Değerli abilerim izninizle sizlerden bu konu ile ilgili değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Ben para verip akaryakıt alıyorum.Tamam hizmet önemli ama hizmetin dışında ne gibi kampanyalar veya promosyonlar beklediğinizi burada paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür.Seerf
erhan güzel konuya değindiğin için teşekkür ederim ben istasyona yaklaştiğimda ben istemeden fişimi versin bunun acısını yaşadım
promosyana gelince birdahakine bedava gaz dolumuSiyirdim
şaka bir yana güleryüz ve 100tl akaryakıt alana 20tl gaz bedava.SiyirdimSeerf
Bul
erhan senin akaryakıt istasyonun izmirin neresinde.Alkis
Bul
Bence akaryakıtın kalitesinden hiç bir şekilde taviz vermemeleri bunların çok örneğini gördük.Yalovadan karamürsel istikametine giderken tam karamürselin girişinden bir istasyon var ben kendimi bildim bilesi süper iş yapar ve hiç bir ikramıda yoktur müşteri sadece akayakıt için girer.Bu istikamette çok istasyon var kimisi kapandı kimisi el değiştirdi kimiside akaryakıtı karıştırdığı için müşterisini kaybetti.Bu bahsettiğim karamürseldeki tesis hala ayakta ve hiç boş kalmıyor.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  roket gibi geldiler.... yycolak 49 4,902 08-11-2011, 13:21
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi