Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
thunderbolt & fish or die
Çanakkale'de Nedim'i tanımamızdan bu yana gerçekten tam bir yıl geçti.Tatar ben ve Erol erken dönmek zorunda kaldığımızdan fazla görüşemedik.Fotoğraf ta olsa tekrar görmek güzel..
Bul
Yaw Arabım ne kötü çıkmışım , resmen gözlerde ikinci torbalar pörtlemiş Hi Kafaya takılanların , alkol ve yorgunluğun resmi olmuş tam da Siyirdim Resmen göçmüşüm Gulumse Ama olsun , ellerinize sağlık Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ne kadar geç olursa osun bu tür buluşmalar
gündeme gelir gelmez taptaze oluyor
emeğinize sağlık muratcım
artık nedimide tanıyorum
görünce yadırgamam
ellerine sağlık
Bul
Bu gece saat 01:00 da ablamı İstanbul'a yolcu etmeye gittiğimde şehirin çeşitli yerlerinden 03:00 a kadar Levrek için sahte attım ama nafile Smile Hatta bir ara lüfere de deneme yaptım ama merada lüfer yoktu . Zaten onu hiç beklemiyordum.Ancak Kilitbahir tarafından az da olsa lüfer haberleri geliyor Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Bu gece saat 01:00 da ablamı İstanbul'a yolcu etmeye gittiğimde şehirin çeşitli yerlerinden 03:00 a kadar Levrek için sahte attım ama nafile Smile Hatta bir ara lüfere de deneme yaptım ama merada lüfer yoktu . Zaten onu hiç beklemiyordum.Ancak Kilitbahir tarafından az da olsa lüfer haberleri geliyor Affet

Kasıma az kaldı NedimHeheAlkisbol şanslar,rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Güzel dostları aynı karelerde görmek, gönül hasretini biraz olsun rahatlatıyor. Nice birlikteliklere.Seerf
Bul
güzel buluşma olmuş tebrikler arkadaşlar AlkisSeerf
Bul
Dostlar hepinize teşekkür ederim Alkis Gerçekten çok keyifli bir gece geçirdik . Gerçi ben foto çekilirken biraz kasılıyorum ama kahkahası bol bir gece olmuştu.Murat , bacanağı ve arkadaşları da sağolsunlar ; geceyi çok güzel kıldılar Alkis
Bul
AlkisGulumseAlkisevet nedim seni tekrar görmek güzel oldu güzel buluşma olmuş tebrikler.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Balık bahane olmuş ki ama görülen dostluk şahane nice güzellikler dileğiyle rasgele arkadaşlar Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  thunderbolt&MaVrUşGiL MaVrUşGiL 39 3,724 31-10-2009, 01:56
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi