Yorumları: 7,892
Konuları: 199
H.A.R.U.N yazdı:Son resimde arka masadaki adam bile merak etmiş kim bu Nedim diye 
Albatros-gr yazdı:bende dikkat ettim Harun..
fakat adam galiba Serkan`a bakiyor
Bende resimleri yüklerken farkettim, amcam baya bi merak etmiş

keşke fark etsemde tanışsaydık

.
LeVrEkCi yazdı:harikasınız arkadaşlar bu buluşma çook güzel olmuş 

yalnız serkan bi alo desen 100 metre yanımızdan geçiyorsunuz bi kahvemizi içmiyorsunuz valla güzel olurdu keşke uğrasaydınız çok vahlandım burada bu konuyu okurken,
tamda mangal balığın üstüne buyururdunuz valla 
Nihat abi, giderken aklımdaydın hatda telefon numaranı son aranan yapıp rahatça çevireyim diye ayarladım ama direksiyon başında gitmediğim zaman hiç bir yeri öğrenemiyorum

arkadaşa sorduğumda ereğliyi geçeli 15 dak oldu dedi.
Tahminim ben oradan geçerken siz denizdeydiniz çünki güzel bir hava vardı. Geri dönüştede ereğliden geçişimiz 22 gibiydi o saatdede durmaya gözümüz kesmedi çünki diğer arkadaşların sabah 8 mesaisi vardı. Ama ne desen haklısın önceden tedbiri alması gereken bendim.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Srkan böylesi paylaşmlar emin olun ki avlarımızdan daha fazla keyif veriyor Derin dostluklara yelkenaçmak böyle bir şey işte
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İki sevilen dostu bir arada görmek...
Harikaydı.Ne güzel yapmışsınız.Tebrikler....

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Tebrikler her iki arkadaşımıza da

ilk önce Serkana ziyaret ettiği için ve sonra da Nedime misafirperverliği için

Allah tekrarını nasip etsin
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
murki yazdı:Nedimin özelliğini tarif etmek mümkün değil. Kendisi ile Çanakkale org.da beraberdik. Kısaca özlenen, muhabbetine doyum olmayan bir arkadaş, aranabilecek bir arkadaş diye tarif edilebilir.
Murat'çım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim , Allah sizlerden razı olsun

Bu aslında sizlerin güzelliğidir
Bu kadar övmeyin , bir araya geldiğimizde "bu muydu yaw Nedim " denilecek sonra
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
MaVrUşGiL yazdı:Bu arada balıkçılıkla ilgili söylediklerini karşıya geçince daha iyi anladım, kilitbahirde 200 metre bir mendirekte 300 kişi olta atıyordu hatda 50 civarı kayık o mendireğin önünde demirlemiş olta atıyorlardı.
Serkan emin ol mendireğin sadece son 50 metresi balığı alabiliyor , bir de akıntısı nehirlerden hızlıdır.Tekneler o akıntı ve derinliğe demirleyemiyor çünkü altları derin bir akın kanalıdır

Dün gece çipura için o tarafa geçtim."Dur Yolcu" yazısının hemen altını ve az ilerisini yokladım ama "tık" yoktu.Sonra seninle Çanakkale'nin içinde gece olta atılan tek yerinde ( seninle görmüştük) yemleri bitirmek için atış yaptım ve 1 adet sarıkanat alabildim.Zaten yaklaşık 20 kamışa 3 balık bastı ve 2'si karaya çıkarılabildi

Balık yine yemlenme zamanını mı değiştiriyor bilmiyorum ama hiç hoş bir durum değil

Zaten çinekopun çıkmaması da ayrı bir kötü durum
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "