Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Kale Çanakkale
5 veya 6 sefer gittim yanlış hatırlamıyorsam her gidiimdede çok duygulandım. Gerçekten görülmesi ereken bir şehir...
Bul
Yıllar önce bende ziyaret etmişdim,fotolarına bakarken bile duygulandım.Teşekkürler SerkanAlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
serkan abi paylaşım için teşekkürler özellikle söylediğin gibi conk bayırından inesim gelmedi hiç Gulumse 1 kere sabahtan akşama kadar ziyaret etme fırsatım oldu birkere de hem ufak bir gezi hemde denize gitmek amacıyla gittim, önümüzdeki yaz tatilinde nasip olursa yine sabahtan akşama kadar gezicem birkezdaha, çevremdeki herkese de söylüyorum patronum dahil illaki görmeniz gerek diye Seerf her Türk evladının mutlaka görmesi gerek Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
serkan abi bana kısmet olmadı o güzel yere ama en yakın zamanda bende gezmeyi çok isterim
bizimle resimleri paylaştığın için çok teşekkürlerAlkisAlkis
Bul
bu yaz ailece gittik ama bu kadar kapsamlı gezmedik,
gerçekten duygulanmamak elde değil,kısmetse seneye yazın tekrar gideceğim heryerini gezmek istiyorum.
serkan eline emeğine sağlık teşekkürler.Alkis
Bul
Serkan bu paylaşımın için seni tebrik ediyor ve sana canı gönülden katılıyorum. Öncelikle Bu ülkede yaşayan tüm çocukların okul gezileri yada aileleri ile gidip görmesi gereken en önemli tarihe sahip şehrimizdir ÇANAKKALE. Ben 2007 yılında Çitlenbik kalesinde Mercen DEDE Konseri vermiştim ve halen o mekanda yapılan işin tadı damağımdadır. Teşekkürler Serkan
Bul
Sevgili Serkan..

Paylaşım için verdiğin emeğe çok teşekkür ederim.Bir çok kere gidip her yeri gezmiş olmama rağmen ,ömrümün sonuna kadar devamlı görmek isteyeceğim bir yerin resimleri bunlar.Her gördüğümde gurur ,hüzün ,nefret gibi bir çok duyguyu iç içe yaşamama neden olan o tarihi atmosfer, asla bir kere görülme ile yaşanmıyor.Her gidildiğinde çok daha farklı gözler ile bakabilmek gerekiyor..

Sevgiler...
Bul
Serkan arkadaşım teşekkür ederim çok güzel bi paylaşım eline emeğine sağlık insan çok duygulanıyor sağolasın.76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ALTAYLI yazdı:Serkan bu paylaşımın için seni tebrik ediyor ve sana canı gönülden katılıyorum. Öncelikle Bu ülkede yaşayan tüm çocukların okul gezileri yada aileleri ile gidip görmesi gereken en önemli tarihe sahip şehrimizdir ÇANAKKALE. Ben 2007 yılında Çitlenbik kalesinde Mercen DEDE Konseri vermiştim ve halen o mekanda yapılan işin tadı damağımdadır. Teşekkürler Serkan

Ercan Abim affına sığınarak düzeltmek isterim ; kalenin adı Çimenlik Kalesi'dir.O kalenin bahçesinde yapılan konserlere hep giderim ve bayılıyorum o ortamdaki konserlere Gulumse Mercan Dede konserinde ben de vardım Wink

Farkına şimdi vardığım birşeyi de belirtmek isterim.İstanbul'daki Anadolu ve Rumeli Hisarlarını hepimiz biliriz.Rumeli Hisarı daha gösterişlidir.Bizim burada da aynı durum söz konusu.Karşılıklı duran Çimenlik ve Kilitbahir Kalelerini de F.Sultan Mehmet yaptırmıştır ve Trakya tarafında bulunan Kilitbahir Kalesi çok daha gösterişlidir.Sanırım burada bir mesaj olmalı Smile

Abi bir yanlışlığı düzeltmeye çalışırken aklıma neler geliverdi Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
AlkisCok tesekkurler Serkan Bey
Gıtmek henuz kısmet olmadı .Sayenızde bu karelerı
gormekte cok guzel
paylasım ıcın cok tesekkurler.

Saygılarımla,
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi