Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
narlıda keyif
Erkan ailemize hosgeldin..iyi paylasimlarSeerf
Bul
boranmursel yazdı:ah narlı ah belkide balık avlarımın en güzelleri orada geçti ama mubarek yer yazın hiç bir şey yapmıyor nerdeyse oranın mevsimi sonbaharda başlıyor ve dört gözle çekiyorum zamanının gelmesini karagöz lüfer eşkina özledim valla bu balıkları inşallah bu sene çok güzel olacak narlı
mürsel bizde sizin narlı raporlarınızı özledik inşallah narlıdan daha güzel raporlar gelecek selamlar. erkan bey sizde hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Cavit size Narlı'da keyifli ve büyük balıklı avlar dilerim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Elinize emeğinize sağlık...Rasgele...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Cavit abiii... neydi o eski NARLI günleri... o narlıdaki karagözün abdestiyle hala daha ben balık peşinden koşuyorum... ama sende çocuk bende iş yoğunluğu, narlının yolunu unutmak üzereyiz artık...
Bul
Bu resimde JACKDAVİD cavit abimin Çanakkale_Kilitbahirdeki karagözü...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler Cavit herşey çok güzel ,muhabbet ,balıklar Alkis rastgele
Bul
çok sağolun abilerim arkadaşlarım, inşallah büyük bi organizasyona katılıp hepinizle tanışmak kısmet olur. hep istiyorum fakat vakitsizlik izin vermiyor.işim sebebiyle çok nadir hafta sonu izin alabiliyorum böyle, olunca zor tabii, ama olacak inat edicem olacak. Abdullahcım çok reklam yapmışsın valla, çok sağol dostum, yine gideriz inşallah, gideriz beee elbet kırarız balığıııı....
Bul
Eeee... artık şu nasipsizliği yensek iyi olacak. ele-güne maskara olacağız...
"-Hani nerde balıklar?" diye soranlara söyleyecek sözümüz olsun...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi