Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pazar, evdeydim...
HAkan hocam bu hafta poyraz Greek Team'e ara verdirdi.(Gerçi çılgın Faruk abi abi kahvesini yudumlamış geneSiyirdim)
Yemek de çok hoş görünüyor.Afiyet olsunSeerf
Bu arada kırmızı Morigen marka iğneler dikkatimi çekti.Türkiye'de bulamıyoruz. Sizdekinler circle(çember) tip iğneler mi?Bir de hangi avlar için kullanıyorsunuz?
Selamlarımla, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
hakan hocam bu ne güzellik böyle maşallah pazarı güzel değerlendirmişsin bakım ve fırında balık afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Hakan hazirladigin kancalari bol balikli avlarda kullan
firindaki baliklar super ..afiyet olsun..
gelelim Orhan abiye verdigin cevaba...SiyirdimBobo
sor yengeye bahce isini bitirdim,oyle gittim abicim..gunahimi aldin...
fakat arada isten kacmadigimiz da ...yok degilSiyirdim
Bul
malzeme bakım ,temizlik düzenleme çalışmalarını kışın bol bol yapacagız artık sezon kapanıp kış girdimi yapacak tek iş bu oluyor Gulumse,
fırında balık nefis görünüyor afiyet olsun GulumseAlkisSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Hakan hazirladigin kancalari bol balikli avlarda kullan
firindaki baliklar super ..afiyet olsun..
gelelim Orhan abiye verdigin cevaba...SiyirdimBobo
sor yengeye bahce isini bitirdim,oyle gittim abicim..gunahimi aldin...
fakat arada isten kacmadigimiz da ...yok degilSiyirdim
abi, iyi dediğin gibi olsun. şaka bir yana; insan bir telefon eder, gidiyorum diye, ben de gelirdim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Lakerda yazdı:Kış kapıda,bundan sonra çoğumuz için malzeme bakımı,onarımı ve yedeklemeleriyle ilgilenmek için bol zaman olacak..
İğne konusu haricindeki fotodakiler birer sanat eseri gibi;tarifleriyle beraber ayrı bir başlık yakışırdı onlara..Gulumse
Afiyet olsun..

abi, evet havalar soğudu ve artık balıkçılık bitti gibi. zamanımız takımlarımı gözden geçirmekle geçecek.

Uzun_ahmet yazdı:Hakan hocam bizdede aynı balığa çıkamadığımız zamanlar bol bol bakım ve hazırlık oluyor..
Fırında balıklarda harika gözüküyorlar afiyet olsun..AlkisAlkis
evet abi, fırında balık bir başka oluyor. ben genellikle ya mangalda (yaz aylarında) ya da fırında (kötü havalarda) -sağlık açısından- pişiriyorum balıkları. tavada çok nadirdir pişirdiğimiz.

MaVrUşGiL yazdı:Hakan hocam, poyraz hem bize hemde balıklara dinlenme fırsatı verdi Gulumse.
Görüntüler muhteşem Seerf afiyet şeker olsun.
evet serkan bu pazar evde dinlendim. ama iş-güç olmayınca baktım ki zaman geçmiyor ve hemen oltalarımı alıp, bakımını yaptım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
kasap100 yazdı:HAkan hocam bu hafta poyraz Greek Team'e ara verdirdi.(Gerçi çılgın Faruk abi abi kahvesini yudumlamış geneSiyirdim)
Yemek de çok hoş görünüyor.Afiyet olsunSeerf
Bu arada kırmızı Morigen marka iğneler dikkatimi çekti.Türkiye'de bulamıyoruz. Sizdekinler circle(çember) tip iğneler mi?Bir de hangi avlar için kullanıyorsunuz?
Selamlarımla, rastgele...

bahadır, ben de bu iğneleri yeni deniyorum. çok çeşit modelleri bulunuyor. bendekileri biraz klasik iğnelere benziyor. ama çember olanları da var. bu kırmızı iğneler mırmır, mercan gibi avlarda iyi iş yapıyor. ancak yem olarak mamun kullanacaksın. mamunda kırmızılık çok daha iyi belli oluyor ve balığı cezbediyor.

fish or die yazdı:hakan hocam bu ne güzellik böyle maşallah pazarı güzel değerlendirmişsin bakım ve fırında balık afiyet olsun Seerf

sağ ol murat. fırında balığı özlemişim. hanım akıl etti ve pişirdi. çok da güzel olmuşlar.

LeVrEkCi yazdı:malzeme bakım ,temizlik düzenleme çalışmalarını kışın bol bol yapacagız artık sezon kapanıp kış girdimi yapacak tek iş bu oluyor Gulumse,
fırında balık nefis görünüyor afiyet olsun GulumseAlkisSeerf

nihat sağ ol. dediğin gibi bundan böyle bol bol bakım işleriyle uğraşacağız.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
naxos 5 yazdı:abi, iyi dediğin gibi olsun. şaka bir yana; insan bir telefon eder, gidiyorum diye, ben de gelirdim.

Hakan,Faruk abin tekneyi kıyılıyor bundan sonra telefonlar sendenBoboAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
naxos 5 yazdı:bahadır, ben de bu iğneleri yeni deniyorum. çok çeşit modelleri bulunuyor. bendekileri biraz klasik iğnelere benziyor. ama çember olanları da var. bu kırmızı iğneler mırmır, mercan gibi avlarda iyi iş yapıyor. ancak yem olarak mamun kullanacaksın. mamunda kırmızılık çok daha iyi belli oluyor ve balığı cezbediyor.

Bilgilendirme için teşekkürler Hakan hocam...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Hep avolacak değil ya..
Birazda bakım Alkis
Afiyet olsun..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi