Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pazar, evdeydim...
haklısın abi, artık iş bizim tekneye kalıyor. geçenlerde onun sohbetini yapıyorduk. serkan'ın (cranium) bilgisayar satış mağazasında. yalnız bizim ahmet abi (mariner8) yoklamada yoktu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:haklısın abi, artık iş bizim tekneye kalıyor. geçenlerde onun sohbetini yapıyorduk. serkan'ın (cranium) bilgisayar satış mağazasında. yalnız bizim ahmet abi (mariner8) yoklamada yoktu.

Greek team ofiste olmuş arkadaşlar...
Allah muhabbetinizi arttırsınAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
naxos 5 yazdı:haklısın abi, artık iş bizim tekneye kalıyor. geçenlerde onun sohbetini yapıyorduk. serkan'ın (cranium) bilgisayar satış mağazasında. yalnız bizim ahmet abi (mariner8) yoklamada yoktu.

Siz beni ekin ,ondan sonra aloooooooooooo deyin Bobo

HeheSiyirdimAhmet abin bu işten pek memnun kalmamışHappySiyirdim
Bornova - izmir
Bul
yani bu satte şimdi yakıştımı hocam uyku gözlerimden akıyo yarından sonra bu raporları izlicemm Bobo HappySeerf oltalarınla bereketli avlar Affet sofranla güğzel muhabbetler SeerfAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tekne avlarının sonu geliyor herhalde.Hakan Hocam kıyıdan avlara gitmiyor musunuz ? Balıkların görüntüleri süper , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

oo o zaman serkandan bi leptop alalım ahmetede ceza kesin sizdeWink güzel buluşma olmuşAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hakan hocam kış geldi bundan sonra takımların bakımlarını yaparız fırındaki harika afiyet olsun .AlkisSeerf
Bul
naxos 5 yazdı:abi, iyi dediğin gibi olsun. şaka bir yana; insan bir telefon eder, gidiyorum diye, ben de gelirdim.
gelecegini bilsem kesin arardim..fakat o poyraz ve sogukta kimsenin kanina girmiyeyim dedimSiyirdim
orhanekmekci yazdı:Hakan,Faruk abin tekneyi kıyılıyor bundan sonra telefonlar sendenBoboAlkisSeerf
Bak Orhan abi ne diyor..
msj alindi mi?
sadece siz cok duruyorsunuz,orasi nasil olacak Siyirdim
ben artik yuzerek cikarim herhaldeBobo
Bul
orhanekmekci yazdı:Siz beni ekin ,ondan sonra aloooooooooooo deyin Bobo

HeheSiyirdimAhmet abin bu işten pek memnun kalmamışHappySiyirdim
yok abi...cok tesadufi bir toplanti oldu...programlanik degil
Huseyin(araphuso)nun dediklerine bakma....onu isi muzipcilik...Siyirdim
greek team`in elemanlari ayrilmazSeerf
Bul
Hakan malzemelerinde balık yemeklerinde harika gözüküyor bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi