Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bahriyeli'nin sesini özledik...
sevgili ismail (bahriyeli) abim, çeşme organizasyonunda o güzel sesinle söylediğin şarkılar hala kulağımda. diyorum ki, o güzel türküleri sitemizde de bizimle paylaşsanız...

Arkadaşlar isterseniz oylamaya gidelim.
bahriyeli'nin ağzından türkü dinlemek istiyoruz.
evet / hayır
(murat oylama işini düzenlemek sana kalıyor, kardeşim. haydi bi zahmet...)
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Biz İsmail Abi ile Çanakkale Saroz'da 1A'lar elimizde uzun ip belimizde " Neden saçların beyazlanmış arkadaş " şarkısını avazımız çıktığı kadar söylemiştik Wink .Hem de detone'den Siyirdim Tabi forumumuzu bundan mahrum etmemek lazım Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
türkü çok acıklı olmasın amaBobo
Bul
naxos 5 yazdı:sevgili ismail (bahriyeli) abim, çeşme organizasyonunda o güzel sesinle söylediğin şarkılar hala kulağımda. diyorum ki, o güzel türküleri sitemizde de bizimle paylaşsanız...

Arkadaşlar isterseniz oylamaya gidelim.
bahriyeli'nin ağzından türkü dinlemek istiyoruz.
evet / hayır
(murat oylama işini düzenlemek sana kalıyor, kardeşim. haydi bi zahmet...)

Hakan,İsmail abinin o güzel sesini dinlemek için oylamadan önce ortamı hazırlamamız lazımSeerfHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hakan,İsmail abinin o güzel sesini dinlemek için oylamadan önce ortamı hazırlamamız lazımSeerfHappy

haklısın abi, orada mı yoksa bizim burada mı olsun ortam?
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
benden buyuk bir evet...sesini ozledik,duymak isteriz..Alkis
ben nasil olacagini buldum galiba..Siyirdim
Ismail sen hazirligini yap,kucuk bir video cekimi, hazirda bulunsun
Nihat kis sezonu ,muhabbetlerini start verdiginde...ikramli bir gece muhabbetinde..cok iyi gider diyorumSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
naxos 5 yazdı:haklısın abi, orada mı yoksa bizim burada mı olsun ortam?

Forumdan dinleyecekler evlerinde hazırlıklarını yapabilirler herhalde Seerf Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Sizlerin beğendiğini elbette bende keyifle dinlerim bendende evet.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovalı77 yazdı:Sizlerin beğendiğini elbette bende keyifle dinlerim bendende evet.Alkis
heheheheSiyirdimSiyirdimHehe dinlersin tabi buldun beleş şarkılarıSiyirdimismailim dinlenmezmi be ...özledim seni ve sesini bahriyelimGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:heheheheSiyirdimSiyirdimHehe dinlersin tabi buldun beleş şarkılarıSiyirdimismailim dinlenmezmi be ...özledim seni ve sesini bahriyelimGulumse
biz canli yayin dinledik...
super AlkisAlkisAlkis
....................................
sende de ses vardir Huseyin.....diyorum
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi