Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devir-Teslim
Albatros-gr yazdı:guzel bir muhabbet olmus beylerAlkis
Allah muhabbetinizi arttirsinAffet
diger devir teslimi de bekliyoruzSeerf

Faruk abi çok teşekkürler, inşallah bu akşam bende emaneti ilgili yere teslimi gerçekleştireceğim..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi çok teşekkürler, inşallah bu akşam bende emaneti ilgili yere teslimi gerçekleştireceğim..Smile
hayirli olsun..
sansiniza o gun hvada guzelmis...oyle gozukuyorSeerffotolarda
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:hayirli olsun..
sansiniza o gun hvada guzelmis...oyle gozukuyorSeerffotolarda

Evet abi yazdan kalma bir gündü bazen üstümüzdekiler bile çok geldi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Güzel buluşma olmuş Alkis Fidanlar da çok güzel , ama fotoda en üst sıranın en sağındakinin ne olduğunu anlayamadım Smile Bu sene leyleği havada mı gördün Abi Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Güzel buluşma olmuş Alkis Fidanlar da çok güzel , ama fotoda en üst sıranın en sağındakinin ne olduğunu anlayamadım Smile Bu sene leyleği havada mı gördün Abi Siyirdim

Teşekkürler nedimim bu tür buluşmalar gerçekten güzel oluyor..

Leylekleride severim onlarda beni seviyorki havada görüyorum Bobo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Teşekkür ederim , o fidandı 76 Leylekleri sevmeyen olur mu Abi , hem yılanları yiyor , hem de havada görünce güzel güzel seyahatlar oluyor Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Teşekkür ederim , o fidandı 76 Leylekleri sevmeyen olur mu Abi , hem yılanları yiyor , hem de havada görünce güzel güzel seyahatlar oluyor Siyirdim

Tamamdır nedimim o zaman sende bol bol leylek görürsün inşallahHappyHappy
Çok güzel görüntüler bunlar..Alkis

O fidanların biraz daha gelişmesi gerekecek herhalde.O boyutta iken araziye ekilebilirmi acaba ? Serkan sayesinde doğaya bizim de birazcık katkımız olacak .Saksıya ektiğim meşe palamutlarından 3'ü bir karış boya ulaştı.Allah kısmet ederse bahara arazide yerlerini alacaklar..Geçenlerde de bir poşet dolusu palamut topladık.Kıra,çayıra gittikçe uygun yerlere ekilecek..[Resim: icon7.gif]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Arkadaşlar hepinize merhabalar diyerek başlıyorum,

Haftasonu İstanbulda görevli olmam nedeni ile Boş vaktimdede boş durmayarak Mavruşgil(Serkan) arkadaşımı arayarak ertesi gün için randevulaştık, tabiki serkanla önceden çanakkale org.da tanışmıştık bu seferki devir-teslim nedeni ile buluşmaktı, herkesin hatırlayacağı gibi serkanın ARAPHÜSO için önceden ekip filizlendirdiği fıstık çamı fidelerinin devir teslimiydi ve bunu gerçekleştirdik..

Serkanla yaklaşık 2-3 saatlik bir birliktelik tabiiki havadan sudan balıktan ve birazda siteden anlattık dertleştik ve tabiki ayrılık, buradan serkan arkadaşımın misavirperverliğini bir kez daha kutluyor ve huzurlarınızda kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum..

İlk resim hatırlatma amacıyla serkanın konudan alıntıdır..
ikinci resim toplu olarak fideler
sonrakiler biz...

Ahmet abi, teşekkürlük hiç bir şey yapamadım aslında çünki aklımdan geçen bir balık yiyip muhabbetimize meze etmekti ama kısmet değilmiş. Bir dahaki geldiğinde aç olacan ona göre Smile.

Bir kuru çayın yanına bol lezzetli sohbetini için asıl ben teşekkür ederim senin gibi muhteşem dostlara sahip olduğum için çok mutluyum. Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Lakerda yazdı:Çok güzel görüntüler bunlar..Alkis

O fidanların biraz daha gelişmesi gerekecek herhalde.O boyutta iken araziye ekilebilirmi acaba ? Serkan sayesinde doğaya bizim de birazcık katkımız olacak .Saksıya ektiğim meşe palamutlarından 3'ü bir karış boya ulaştı.Allah kısmet ederse bahara arazide yerlerini alacaklar..Geçenlerde de bir poşet dolusu palamut topladık.Kıra,çayıra gittikçe uygun yerlere ekilecek..[Resim: icon7.gif]

Mehmet abi, fidanlar şu an için bebek sayılır daha bedenleri odunlaşmadığı için ekilemez en az bunun üç misli büyümeleri lazım. Fidancılıkta sıfır fide geçer şimdi saksı büyütme ile bir numaralı fidan olacak ve sonra daimi ikametgahına geçiş yapacak.

Meşe için bir karış olması hiç mühüm değil o kökü saldıyda iş bitmiş her an ekilebilir demektir, ekim için tavsiyem yapraklarını döktükden sonra şubat sonu mart başı gibi dikersen iyi olur çünki uyandığında yeni mekan şartlarına göre gelişir.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi