Arkadaşlar en az onbeş gündür esen şiddetli rüzgarlar özellikle lodos,keşişleme yüzünden eve kapandım kaldım.Artık bu hafta sonu İzmire dönmeyi düşünüyordum met.bugün için Çeşme açıklarına parçalı bulutlu hava 8-9knot(14-16Km)hızda rüzgar veriyordu sabah erken kalktım bi denize bi havaya baktım herşey mükemmel görünüyor.Hazırlıklarımı yaptım doğru teknenin yanına,tekneyi daha önceden denizden uzağa taşımışdım bi uğraş denizle buluşturdum.Avlak bölgeme yol almaya başladığımda Bozdağ kapalı olduğunu Karaburun tarafında gökkuşağını görünce hadi hayırlısı dedim neyse avlak bölgemde kerterizimi aldım çapayı bıraktım çapa yarı yola gelmeden çapa ipi karıştı yapacak bişey yok ip açılacak ipi açmaya uğraşırken hava dahada karardı birde rüzgar çıktıki bu iş olmayacağı belli oldu hemen toplanıp geriye bu arada yağmurda başladı bi güzel ıslanıp eve geldim.
Evde duşumu alıp,giyindikten sonra yine gözüm gökyüzünde neyse konuyu uzatmayayım öğleden sonra macera dolu iki saatlik av sonunda gelenler aşağıda.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,Rastgele