Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihayet balıktayım
Arkadaşlar en az onbeş gündür esen şiddetli rüzgarlar özellikle lodos,keşişleme yüzünden eve kapandım kaldım.Artık bu hafta sonu İzmire dönmeyi düşünüyordum met.bugün için Çeşme açıklarına parçalı bulutlu hava 8-9knot(14-16Km)hızda rüzgar veriyordu sabah erken kalktım bi denize bi havaya baktım herşey mükemmel görünüyor.Hazırlıklarımı yaptım doğru teknenin yanına,tekneyi daha önceden denizden uzağa taşımışdım bi uğraş denizle buluşturdum.Avlak bölgeme yol almaya başladığımda Bozdağ kapalı olduğunu Karaburun tarafında gökkuşağını görünceHiMahcup hadi hayırlısı dedim neyse avlak bölgemde kerterizimi aldım çapayı bıraktım çapa yarı yola gelmeden çapa ipi karıştı yapacak bişey yok ip açılacak ipi açmaya uğraşırken hava dahada karardı birde rüzgar çıktıki bu iş olmayacağı belli oldu hemen toplanıp geriye bu arada yağmurda başladı bi güzel ıslanıp eve geldim.
Evde duşumu alıp,giyindikten sonra yine gözüm gökyüzündeHappy neyse konuyu uzatmayayım öğleden sonra macera dolu iki saatlik av sonunda gelenler aşağıda.
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,RastgeleSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan abi, bu zamanda bundan iyisi şamda kayısı AlkisSeerfAlkis uğraşlarının sonucu tavalıklar çıkmış (değerde hani) afiyet şeker olsun.

Bu arada sol alt beşli havyarlımı? Ve özelliklemi dizdin?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
orhan abicim ellerin dert görmesinAlkisafiyet oolsunSeerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, bu zamanda bundan iyisi şamda kayısı AlkisSeerfAlkis uğraşlarının sonucu tavalıklar çıkmış (değerde hani) afiyet şeker olsun.

Bu arada sol alt beşli havyarlımı? Ve özelliklemi dizdin?

Teşekkürler Serkan,bu mevsimde kupesler havyarlı olmaz tamamen tesadüfGulumse
Bornova - izmir
Bul
deniz aşığı yazdı:orhan abicim ellerin dert görmesinAlkisafiyet oolsunSeerf
Bugün iyi yoruldum Çetin,ama deydi.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkürler Serkan,bu mevsimde kupesler havyarlı olmaz tamamen tesadüfGulumse

Orhan abi bende tesadüf olduğunu tahmin ettim ondan sordum Gulumse. Ama doğada son zamanlarda garip süprizlerle karşılaşıyoruz buda hali ile normaldir.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
tebrikler orhan abi buradada aynı hava kötü balığa gidemiyoruz yapacak pek başka birşeyde yok can sıkıcı bir durum yani
afiyetle...Alkis
Bul
orhan abi eline koluna saplık maceradan sonra tekrar balığa gitmişsin tebrikler afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Orhan abi tebrikler emeklerinize sağlık,böyle havalarda arkadaşlarında dediği gibi bundan iyisini bulmak zor gibi , neyse tekrar tebrikler...Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
efe4848 yazdı:tebrikler orhan abi buradada aynı hava kötü balığa gidemiyoruz yapacak pek başka birşeyde yok can sıkıcı bir durum yani
afiyetle...Alkis
Anlaşılan Bodrumdada güney rüzgarlarında kıyıdan av yapamıyorsunuz,teşekkür ederimSeerf

bucalıfikret yazdı:orhan abi eline koluna saplık maceradan sonra tekrar balığa gitmişsin tebrikler afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Hem ne macera FikoSiyirdimteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,905 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,370 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,860 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 6,106 27-12-2009, 15:24