Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lambuka avım
mudanya yazdı:Yılmaz kardeşim bu avı eylül ayında yapmış. bu günlerde bu imkan yok sanırım. avlanma tekniğini ise ya anlatmak istemiyor. Yada anlatamıyor. Bir gariplik var bence.

faruk abim hayırlı aksamlar avlanma teknigi demişsiniz bu konuyu derinleştirip
videolarımla tüm forumda bulunan abilerimle arkadaşlarımla paylasıcagım.
foruma yeni katıldıgım için biraz acemilik çekiyorum. burada eylül ekim kasım aralık aylarında yaklaşık 5 senedir teknemile ahmet beylide lambukalarla bulusurum ve çok bereketli bir av yaşarım..yanlış anlasılmak itemem paylaşmadan amatörlük olmaz bu güzel forumda beraber av yaptıgımız abilerim oldu beni yakinen tanırlar beni.çipura ve lambuka avlarım meşhurdur benim..
teşekkür ederim
Bul
Lambukacı kardeşim izle bakalım, beğenecek misin? Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
abi süper oyuncaklar bunlar ellerine emegine sağlık AlkisAlkis
buhafta birdeneme yapmak istiyorum hazır botumda servise girmişken
tekne sefası iyi olurAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
kasap100 yazdı:Lambukacı kardeşim izle bakalım, beğenecek misin? Wink

Palamutlarda fena sayılmaz BahadırHappypaşalar bunları beğenirmi dersinBobopaylaşım için teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Palamutlarda fena sayılmaz BahadırHappypaşalar bunları beğenirmi dersinBobopaylaşım için teşekkürlerSeerf

Abi bu paşaların neyi beğenip beğenmediği bir muammadır gidiyor...Siyirdim
Onlar için özel kolleksiyonum var ama rağbet etmiyorlar, gerçi kaynağı bulsak edecekler de, kaynağı bulamadıkWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Abi bu paşaların neyi beğenip beğenmediği bir muammadır gidiyor...Siyirdim
Onlar için özel kolleksiyonum var ama rağbet etmiyorlar, gerçi kaynağı bulsak edecekler de, kaynağı bulamadıkWink

Dönüşde benzini full yapayımda,sabahtan akşama kadar paşaların peşindeyimHehene buya paşalardan çektiğimizSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Yılmaz kardeşim açıklamaların için teşekkürler. Bu ailede de bu yakışır.Bizler paylaşmak için buradayız. esen kal.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
tebrikler çok güzel lambuka yakalamak hakikaten ayrı bir keyf tir..Alkis
afiyetle..Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi