Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vay faruk abi vay
Kamil ILIPINAR yazdı:Bobo öldüm ya burada akrabam akşam akşam bu kadar ünlüsün yan, o zaman bide diğer faruğa bakacaz SiyirdimHehe
Hi..bakalim diger Faruk abi....neler yapmis
LeVrEkCi yazdı:ben dedim futbolcu diye çok kırıldım
neden kirildin Nihat...SiyirdimHappy
kaleci ciktim diyemi?Happy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
nice mutlu yıllara nihat oğlunu bizim yerimizede öp PartHediye:fener:
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yo akrabam kaleciliğe laf yok bende kaleciliydim ama bende bi dünya resim var Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,aradan geçen o kadar zaman pek bi şeyi değiştirmemiş.Gençliğinde tutamadığını şimdi ise tuttuğunu yiyiyorsunbenide gençliğime götürdünteşekkürle
eyvallah abi..
senden de bir genclik fotosu bekliyoruz buraya..sira sende
Lakerda yazdı:Kopmamak eldemi yahu göbeğim çatladı..Helal olsun nasıl elde ettin o fotoları.Bundan sonra sadece LeVrEkÇi değil DeTeKtİf demek lazım sana..
Mehmet abi..dusme ellerine..arsiv karistiyorlar insana..
goruyormusun sen Nihat`iSiyirdim
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam o kadar ünlü değilmiş arkadaşlar iki atımlık barutu varmış oda bitti demekki diğer faruk ünlü
abi benden bu kadar...sira Faruk abimde
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ben de oğlunun doğum gününü kutlarım Nihat.Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı yıllara İNŞALLAH..AlkisSeerf
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yo akrabam kaleciliğe laf yok bende kaleciliydim ama bende bi dünya resim var Siyirdim
benim zamanimda foto makinasi yeni icat olmustu..
az foto cekiliyordu,,ne yapalimSnifsinfSnifsinfHappyHappy
Bul
ya akrabam aynı yaşdayız ben senden daha ünlüymuşüm demekki Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:bana biraz müsade pasta keseğükk Smile)Seerf

HediyeOğluna nice yıllar NihatPartHelalAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ya akrabam aynı yaşdayız ben senden daha ünlüymuşüm demekki Hehe
yok oyle bosu-bosuna unlu olmak...
gonder fotolari..
evet beyler..
fotolarin devami
Kamil`denAlkisAlkisAlkis
bekliyoruz
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yo akrabam kaleciliğe laf yok bende kaleciliydim ama bende bi dünya resim var Siyirdim

Seninde kalecilik yaptığın günlerin fotolarını bekliyoruz KamilAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi