Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yılbaşı ikramiyesi;
Bütün gün ayakta ve yorucu çalışmanın verdiği rahatsızlığa iyi geldiği düşüncesiyle Sakaryanın bir ilçesinde bulunan masaj salonuna gelmek üzere Adapazarına teşrif eden iki abimizle yılın ilk gününde buluştuk. Kendileriyle masaj akabinde mini bir balık sofrası ile hoş sohbet ve muhabbetleri neticesinde yolcu ettim. (Yalovatatar) Erden abi ve amcaoğlu Fevzi abi. Hayırlı yolculurlar. İşte benim büyük ikramiyelerim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Zat-i muhteremdeki kültüre bakarmısınız? masaj esnasında roman okuyor. Tebrikler. Sağlıklı günler.AlkisSeerf
Bul
Vay tatarım geçmiş olsun,bahçe işlerine fazla kaptırdın kendini..
Bul
ikramiye tam bomba olmuş Seerferden abi geçmiş olsun iyi gelir inşallah masaj Seerf
Bul
yapılması gerekeni yapmış tatarım
geçmiş olsun..AlkisAlkis
Bul
İkramiyen güzelmiş murat fakat masaj esnasında tatarda gık yok Hehe gayet rahat kitap okuyor ben olsam kıyameti koparırım.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Yeni yılın ikramiyesi sana iyi süpriz olmuşdur MuratGulumse Erden,sanada geçmiş olsun kardeşim.
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:murat kardeş adamın beline öyle vurulurmu ya.3. resimde tatarım çok acı çekiyormuş gibi duruyor.4 ve 5. resimler sanki 3 den önce çekilmiş.çünkü 3. den sonta tatar kalkıp yürüdüyse helal olsun ona.(şaka şaka)
En büyük ikramiyenin sizlere çıkması dileğimle...

Hayrettin abi resimler çekilme sırasıyla yüklü. 3. resimdeki de kahkaha ile güldüğü sırada, yani acı çektiğini zannetmiyorum. Yürüyerek geldi, yürüyerek gitti. Umarım rahatlamış ve işe yaramıştır.
Bul
HAŞİM77 yazdı:İkramiyen güzelmiş murat fakat masaj esnasında tatarda gık yok Hehe gayet rahat kitap okuyor ben olsam kıyameti koparırım.Siyirdim
Kıyameti koparmasın diye eline kitap tutuşturduk zaten. Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Yeni yılın ikramiyesi sana iyi süpriz olmuşdur MuratGulumse Erden,sanada geçmiş olsun kardeşim.
Orhan abi gerçekten güzel sürprizdi. zaman kısıtlı da olsa muhabbeti ve sohbeti doya doya yaptık. Tam olarak doymasakta yatıştırdık da diyebiliriz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yılbaşı-animasyon oluşturma ilerya 16 3,145 01-01-2009, 12:34
Son Yorum: levent2735
  Bayram ve Yılbaşı yaklaşırken vetilmed 12 3,074 05-12-2008, 23:23
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi