Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yılbaşı ikramiyesi;
büyük ikramiye başlangıçta güzel bir açıklama olmuş amaaaaaaaa
masajı yapan pek belli olmuyor ben biraz şüphelendim
masaj işindenHi
yine bizi ilgilendirmez allah içinize sindirsinSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:büyük ikramiye başlangıçta güzel bir açıklama olmuş amaaaaaaaa
masaj işindenHi

Valla "şüphe dedin de aklıma geldi" Abi , Uzakdoğulular bu "alevli bardak" olayını biliyorlar mı acaba Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ohhh maşallah ohhhhhhhh ne diyelim yaw erden abi masaj roman ve balık sofrası adapazarında piyango çıkmış Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Muratım ikramiyeler süper olmuş ne muhabnbet olmuştur ama,
Tatarım tekrar geçmiş olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Arkadaşlar bir kaç resimde tatarımdan, siteye giremiyormuş yetkili arkadaşlar tatarım yoksa banlımı Siyirdim

NOT: Bana MSN den yolladı resimleri ekleyiver diyerekten..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:büyük ikramiye başlangıçta güzel bir açıklama olmuş amaaaaaaaa
masaj işindenHi
Masajı yapanı yayınlarsak reklama girer abicimGulumse
thunderbolt yazdı:Valla "şüphe dedin de aklıma geldi" Abi , Uzakdoğulular bu "alevli bardak" olayını biliyorlar mı acaba Siyirdim
Yok bence onlar cuvaldızı kendine, iğneyi başkasına batır olayını biliyorlar.Siyirdim
fish or die yazdı:ohhh maşallah ohhhhhhhh ne diyelim yaw erden abi masaj roman ve balık sofrası adapazarında piyango çıkmış Seerf
Evet güzel bir balık sofrası (resimler yalovada kaldı) ve site arkadaşları hakkında sohbet ve muhabebbet.
Uzun_ahmet yazdı:Muratım ikramiyeler süper olmuş ne muhabnbet olmuştur ama,
Tatarım tekrar geçmiş olsun..
Gerçekten özlediğim muhabbeti doya doya yapmaya çalıştık. azda olsa hasret gidermek hoş.
Bul
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler Affet herkesten ALLAH razı olsun .iş yorgunluğu bahçe işleri stres adamı bozuyo biraz.bende onun için gittim .Affet çok çok iyide geldi .o kitap roman değil rahmetli muhsin yazıcıoğlunu anlatan üşüdünmü reis adlı kitap çok güzel masör cevat kardeşim okuyomuş bi göz gezdirdim orda .Smile
ha bu arada murat ve hakan kardeşlerimi sonsuz minnattarlıklarımı sunarım ikiside ayrı bir dost ayrı bi güzellik .o akşamki muhabbetimize telefonla katılan esk team.arap.uzun.göbekbalığı .onlarada teşekkürler
AlkisAffet76

emmi bahçe işi beni dinlendiriyor bende kolayla kocamam Seerf ekim ayında emekliyim kısmetse bahçe ve balık olcak bundan sonra bol bol Affet işallah
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler Affet herkesten ALLAH razı olsun .iş yorgunluğu bahçe işleri stres adamı bozuyo biraz.bende onun için gittim .Affet çok çok iyide geldi .o kitap roman değil rahmetli muhsin yazıcıoğlunu anlatan üşüdünmü reis adlı kitap çok güzel masör cevat kardeşim okuyomuş bi göz gezdirdim orda .Smile
ha bu arada murat ve hakan kardeşlerimi sonsuz minnattarlıklarımı sunarım ikiside ayrı bir dost ayrı bi güzellik .o akşamki muhabbetimize telefonla katılan esk team.arap.uzun.göbekbalığı .onlarada teşekkürler
AlkisAffet76
emmi bahçe işi beni dinlendiriyor bende kolayla kocamam Seerf ekim ayında emekliyim kısmetse bahçe ve balık olcak bundan sonra bol bol Affet işallah
Her zaman bekleriz de abicim, hani sendeki resimler, sildinmi yoksa.Siyirdim
Bul
murat 26 cı mesaja baksana uzun ekledi resimleri bende o kadardıSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Süpermiş ya çok pardon, resimler harika, teşekkürler.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yılbaşı-animasyon oluşturma ilerya 16 3,145 01-01-2009, 12:34