Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ihtiyar sino
ihtiyar sinoyu bir tane kıraçaya hakan (panço) kardeşim kandırmış ve tekneye almış..
Bu ihtiyarı sizinle paylaşmak istedik... 12.5 kg gelen bu sinaritin ağızında diş yoktu. yolun sonunu pançonun teknede buldu

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Masallah-masallah..
Hakan kardesimize tebriklerAlkis
Orhan paylasim icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun balık babakoç maşallah.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Orhan sinarit sarozdamı avlandı
takım hakkında da bilgi verirsen seviniriz
yakalayanların elleri dert görmesin rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Tebrikler HakanaAlkisAlkisAlkisadaşım paylaşım için teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
Maşallah Orhan abi çok güzel bi sinaritmiş olta ile yakalandıysa çekmesi ne keyifli olmuştur tutan arkadaşa helal olsun.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Orhan bey, hakan güzel kandırmış yaşlı sinoyu....
Afiyet olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
balığı görünce Hi oldum maşallah nerede saklanmış bunca zaman dedemi ebemi ne deyim şimdi Siyirdim siz onu yalnızlıkdan kurtarmışsınız rastgelsin AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hakana tebrikler son zamanlarda gördüğüm en iyi balıklardan birini kandırmış AlkisrastgeleSeerf
Bul
Abi hayvan da ecelini bekliyormuş zaten Siyirdim Yakalayan ve çıkaran arkadaşları tebrik ederim Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi