Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekor kırmaya varmısınız?
super bır olay emrah dusuncene saglık teşekkurler.AlkisAlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:super bır olay emrah dusuncene saglık teşekkurler.AlkisAlkisAlkisAlkis

Asıl teşekkür benden sizlere...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Emrah77 yazdı:Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,216, 22-01-2010 saat 23:59' de çevirimiçi oldu.

Arkadaşlar bu rekoru kırmamızda bizlere yardımcı olan başta Nihat abiye sonrada siz değerli dostlara ve ziyaretçilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...AlkisAlkisAlkis

İşte www.amatorbalikci.net ailesin farkı...Seerf
sayende heyecenlı keyifli harika bir gün yaşadık unutulmazlar arasında idi.. teşekkürler kardeşimAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:sayende heyecenlı keyifli harika bir gün yaşadık unutulmazlar arasında idi.. teşekkürler kardeşimAlkis Rose

AlkisAlkisAlkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
güzel bir girişim
Bul
tugrulbula yazdı:güzel bir girişim
aynı zamanda başarılıda oldu abi Wink Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:inşallah hocam özlettin kendini. bu akşam işin yoksa kulupt buluşalımGulumse
Hüseyin abi, bu yaz balığa gidemedim, doçentliğe hazırlık amaçlı bir kitap yazdım. Arabayı da değiştirince balığa hiç gidemedim. Görüşemedik bu yüzden. Geçen akşam misafir geldi, siteye tekrar giremedik...Üniversitede görüşeceğiz herhalde..
Bul
MuratHoca yazdı:Hüseyin abi, bu yaz balığa gidemedim, doçentliğe hazırlık amaçlı bir kitap yazdım. Arabayı da değiştirince balığa hiç gidemedim. Görüşemedik bu yüzden. Geçen akşam misafir geldi, siteye tekrar giremedik...Üniversitede görüşeceğiz herhalde..
hayırlısı olsun hocam sizin adınıza sevindim hayırlı olsun.. üniversitede görüşmek üzereWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
MuratHoca yazdı:Hüseyin abi, bu yaz balığa gidemedim, doçentliğe hazırlık amaçlı bir kitap yazdım. Arabayı da değiştirince balığa hiç gidemedim. Görüşemedik bu yüzden. Geçen akşam misafir geldi, siteye tekrar giremedik...Üniversitede görüşeceğiz herhalde..

hayırlı olsun doçentlik murat hocam işallah mayıs org görüşürüz AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
araphüso26 yazdı:hayırlısı olsun hocam sizin adınıza sevindim hayırlı olsun.. üniversitede görüşmek üzereWink
Sağol Hüseyin abi ve Erden Abi.
Doçentliğe başvurduk, daha olmadık inşallah bu yıl içinde netleşecek.
Sizlerle bir org.'da olmak çok isterim açıkcası.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi