sevgili ahmet abım bılıyosunuz şuaralar istanbulda. kendısınden bana da ugramasını rica ettim ve biraz once cok yakın arkadaşı ismail abiyle yanıma geldıler cok guzel nasıl geçtigini anlamadıgım zamanlar geçirdim ayaklarına saglık ahmet abi umarım bu gorusmelerın daha bollarını yasarız senın le saygılar abicim .
konusulan konular.
avcılık kopek levrek alabalık lufer meralar sevgılı vedat abimiz ve siz degeli dosları cınlattık bırazda valla ilaç gibi geldi .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Sevgili Sedat'ın nazik daveti üzerine çat kapı baskın yaptık.Forumuz üyelerinden iso944 ile beraber.Eksik olmasın çok samimi ve sıcak bir karşılama yaptı bize.Vakit te olduğu için oturup bol bol konuştuk.Herşeyden ve özellikle forumdan...Sizlerden...Sedat ,yakından tanıyınca gerçekten fikirleri değerli ,dünyaya geniş bir pencerden bakan ve son derece saygılı bir arkadaş...
Sedatçığım..Samimi ilgine çok teşekkür ederiz.En yakın zamanda benim o tarafa da bekliyorum seni...
İşte sitemizdeki dostlukların meyveleri,
Ahmet abi sedat arkadaşım sizlerle tanışmayı bende çok istiyorum inşallah bir gün bu buluşmayı gerçekleştiririz, hepinize ayrı ayrı selamlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
aygroup yazdı:Sevgili Sedat'ın nazik daveti üzerine çat kapı baskın yaptık.Forumuz üyelerinden iso944 ile beraber.Eksik olmasın çok samimi ve sıcak bir karşılama yaptı bize.Vakit te olduğu için oturup bol bol konuştuk.Herşeyden ve özellikle forumdan...Sizlerden...Sedat ,yakından tanıyınca gerçekten fikirleri değerli ,dünyaya geniş bir pencerden bakan ve son derece saygılı bir arkadaş...
Sedatçığım..Samimi ilgine çok teşekkür ederiz.En yakın zamanda benim o tarafa da bekliyorum seni...
Sevgiler...
inşallah bu yaz gelıcem ahmet abı yenı sezon acılınca senınle hem karda hem denızde av yapmak istiyorum tabi alabalıkta olur
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR