Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Köpek Merakım...
fish or die yazdı:ahmet abi enişte yakışıklıymış maşallah Seerf inşallah operasyon başarılı geçer güzel yavrular alırsın

Sevgili Murat...

Senin de gördüğün gibi fiziki güzelliğin yanında benim aradığım bir çok ölçüyü tam olarak vermesi de çok önemli olduğundan bu damada kafayı takmış durumdayım..

Lakin halledemedik..Başarısız bir operasyon sonucu eve döndüm ve bu dönem için bu konu kapandı..

Niyetim erkek üreme hücrelerini daha önceden alarak dondurmak ve gerektiği an kullanacak şekilde hazır tutmak..

Kısmet diyeceğiz artık..

İlgine teşekkürler...Selamlar...
Bul
thunderbolt yazdı:Abi çok komik gelebilir ama belki sahiplerinden rahatsız oluyorlardır Wink Çünkü benim kediler kendilerine baktığımı bilerek hep gözden kaybolana kadar operasyon yapmazlardı Hadiordan Çok enteresan ama 2 kızım da böyle yapmıştı .

Sevgili Nedim...

Çok haklısın..Bunu ben de çok iyi bildiğim için her formasyonu denemek mecburiyetindeydim.

Ben yanında iken de ,yanlız bırakarak ta,açık alanda da,kapalı alanda da,ışıklı ortamda da,ışıksız ve sessiz ortamda da,aklıma gelen her ortamı yarattım.

Ben dahi müdahale etmeye hazır olmama rağmen bunu hissettiklerinde konudan tamamen uzaklaşıyorlardı..

Bir çok uzmana da üç gündürakıl danışıyorum..Tam üç gündür aklıma gelen her yola başvurdum..Olmadı mı olmuyor işte..Yine de belki aklımıza gelmeyen olabilir diye her fikire açığım.Bir dahaki sefere deneriz...

İlgine ve yol göstermene çok teşekkür ederim ..AlkisSağolasın..

Sevgiler...
Bul
Emeklerinizin boşa gitmesine üzünldüm Ahmet Abicim.İnşallah bir dahaki sefere...
Bul
Ahmet abi inşallah birdahaki sefere operasyon gerçekleşir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ahmet abi bende şimdi bir arkadaşa sordum kısır olabilir dedi bende uzmanlara danışıldı fakat bir türlü problem çözülmedi dedim o bile şaşırdı.Ondakide safkan seter ispanyadan geldi.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Çiftimize mutluluklar.Allah nur topu gibi torunlar versin.Bu arada nerede ve ne avına çıkıyosunuz o bölgede?
Bul
yycolak yazdı:Emeklerinizin boşa gitmesine üzünldüm Ahmet Abicim.İnşallah bir dahaki sefere...

Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi inşallah birdahaki sefere operasyon gerçekleşir..

HAŞİM77 yazdı:Ahmet abi bende şimdi bir arkadaşa sordum kısır olabilir dedi bende uzmanlara danışıldı fakat bir türlü problem çözülmedi dedim o bile şaşırdı.Ondakide safkan seter ispanyadan geldi.

İlginize çok teşekkürler sevgili Dostlarım..Tavsiyelerinizi her zaman dikkate alıyor ve eksiğim varsa tamamlamaya çalışıyorum.Bundan ötürü ayrıca teşekkür ederim..

Sevgilerimle...
Bul
levend yazdı:Çiftimize mutluluklar.Allah nur topu gibi torunlar versin.Bu arada nerede ve ne avına çıkıyosunuz o bölgede?

Levent Bey..

Ben Tekirdağın kuzeyinde oturmama rağmen kendi bölgemde olduğu kadar tüm Türkiyede ava gidiyorum..Sezon itibarı ile avı serbest olan her hayvanın avına çıkarım...

Selamlar...
Bul
Yazdıklarımın bir coğunun buraya yorum yazanlar tarafından bilindiği halde bir kezde ben tecrübelerimi yazmak istedim belkide gözden kaçan bir durum vardır.
1-Dişi köpek kaç yaşında ilk çiftleşmesimi.
2-Çiftleşme zamanı geçmiş olabilir
3-Dişi ve Erkegin deneyimsiz olması ilk ciftleşme durumunu uzatabilir.
4-Çiftleşme olupta yavru olmuyorsa köpekler yurt dışı girişliyse kısırlaştırlma ihtimali vardır.yada cifleşmeden sonraki süre cok kısa olabilir.
5-Köpekler deneyimsizce birlikte bir müddet kalmaları gerekir.
Yukarda yazdıklarım benim köpeklerimde kısmen karşılaşmış olduğum olumsuz durumlardır.
Bul
aygroup yazdı:Levent Bey..

Ben Tekirdağın kuzeyinde oturmama rağmen kendi bölgemde olduğu kadar tüm Türkiyede ava gidiyorum..Sezon itibarı ile avı serbest olan her hayvanın avına çıkarım...

Selamlar...
Teşekkürler.O bölgede bazen bende çıkmak istediğimden sordum.Nerede ve ne avı olduğunu.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi