18-03-2010, 21:27
yycolak yazdı:Amma yaptın Farukcum Erdeğe benimde geleceğim kesin değil.Hatta karanlık hali-hazırda.Süslüyüzya ondandır.aman Yalçın abi yapma sakın ya,

kamilılıpınar murkican levrekci
|
18-03-2010, 21:27
yycolak yazdı:Amma yaptın Farukcum Erdeğe benimde geleceğim kesin değil.Hatta karanlık hali-hazırda.Süslüyüzya ondandır.aman Yalçın abi yapma sakın ya, ![]() ![]()
19-03-2010, 16:32
Sizlere helal olsun dostlar felekten 3 gün çalmışsınız anılarda kalacak güzel vakit geçirdiğiniz halinizden belli zaten benim de geçen sene orada yaptıklarımız aklıma geldi off off inşallah o merada enkısa zamanda tekrar dan buluşup balıkçılık yapıp sohbet ederiz saygılar dostlar .
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
19-03-2010, 16:44
nihat kardeşim, harikasınız. çok güzel fotolar... her daima böyle neşeli kalın.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
19-03-2010, 20:52
yaw nihat bu manzaradan sonra benimde orda olasım geldi yeminle
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
21-03-2010, 00:29
realdeath yazdı:aman Yalçın abi yapma sakın ya,Canım benim.Bende sabırsızım.Vaktin varsa hemen atla gel İzmire.Doya doya bir kucaklaşalım.Bende seni çok merak ediyorum.Maalesef benim kıpırdayacak halim yok.Olsa aynen oradayım. ![]()
21-03-2010, 00:43
çok güzel kareler allah muhabbetinizi artırsın
![]() ![]()
21-03-2010, 05:15
(Son Düzenleme: 21-03-2010, 19:29, Düzenleyen: tedirgin SaZaN.)
yycolak yazdı:Canım benim.Bende sabırsızım.Vaktin varsa hemen atla gel İzmire.Doya doya bir kucaklaşalım.Bende seni çok merak ediyorum.Maalesef benim kıpırdayacak halim yok.Olsa aynen oradayım.aynen Yalçın abi,vakit problemi var bende de ,ekim ayından beri hafta sonları dahil işteyim,eskiden olsa zaten İzmir benim en çok kaldığım 2. şehir,her türlü bahanem hazır ![]() ![]()
21-03-2010, 19:06
gittim gördüm yedim içtim eğlendim daha ne deyim tek kelimeyle harikaydı ne stres kaldı nede sıkıntı nihat her şey için içtenlikle teşekkürler dostum sayende epey götürür bu birlikdelik murkide sağolsun o kadar takılmama rağmen kızmadan dinledi beni yalnız sen adapazarına gelirsin elbet dedi otobüsle bile geçmem neme lazım
![]() ![]() ![]() ![]() 06-FB-58
21-03-2010, 19:43
hoşgeldin kamil abi,
bende cuma orhangaziye gittim ctesi doktor saolsun kalkan balığına gidelim dedi gittik 1 adet vatos çektim haşim abiyle ve oradaki arkadaşlarla tanıştım akşama döndüm gezmek güzelmiş ![]()
21-03-2010, 19:43
ya unutmadan kamil abi birde şu tavla sonuçlarını yazsan şuraya alem tavlacı görse
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|