Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum tanıtım filmi
bucalıfikret yazdı:mehmet abi eline emeğine sağlık çok güzel olmuş geçişleri biraz uzatamazmısı senden öğrenecek çok şey var.
Sağol Fikret,geçişler tabiki uzatılabilir ama yukarıda bahsettiğim gibi toplam süre ve dolayısıyla video paylaşım sitelerine yüklenmesi de uzuyor.Proje dosyasının orijinali PC de olduğu sürece en azından kendim için daha uzun geçiş süreli ve yüksek kaliteli video hazırlayabilirim..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi ellerine sağlık harika olmuş....
Teşekkür ederim Ozan..Gulumse
Bul
Mehmet abi çok güzel olmuş gerçekten,, keşke bir trofem olsaydıda bende meşhur olsaydımSiyirdim aynen facebookta yerini aldı video tanıtım olarak..teşekkürler abiAlkis
Bul
realdeath yazdı:Mehmet abi çok güzel olmuş gerçekten,, keşke bir trofem olsaydıda bende meşhur olsaydım aynen facebookta yerini aldı video tanıtım olarak..teşekkürler abi
Teşekkür ederim Ömer,görüldüğü gibi istavrit ve ispari av fotoları da var videoda ama senin fotonu bulamadım profil fotoğrafın da çok karanlıkSiyirdim
Bul
eline sağlık mehmet abiciğim çok güzel olmuş teşekkürler AlkisSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Teşekkür ederim Ömer,görüldüğü gibi istavrit ve ispari av fotoları da var videoda ama senin fotonu bulamadım profil fotoğrafın da çok karanlıkSiyirdim
eh artık yönetimden de bu konu söylendiğine göre gereğini yaptım artık,Siyirdim , benimde av olarak zaten 4 raporum var toplamda ,,neyse abi esprisi işin o kısım ,, senin bu hazırladığın gibi programları biraderden öğreniyorum bu aralar ilk denememi yaptığımda beğenine sunarım bilirkişi olarak76
saygılar ...
Bul
AlkisHarikasın Memet Abicim eline-emeğine sağlık.Alkis
Bul
eline koluna sağlık köylüm AlkisAffet ellerin dert görmesin Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ellerine sağlık biraderim çok güzel olmuş
Bul
Eline emeğine sağlık Mehmet abi süper...AlkisSeerf