Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
benim flathead medyada
rica ederim ustam....işallah birgün gazetede makalede yazarsında Smile
senin makaleleri okuruz.....heyy be işte benim ustam diye hava atardıkSmile
Bul
MABER yazdı:rica ederim ustam....işallah birgün gazetede makalede yazarsında  Smile
senin makaleleri okuruz.....heyy be işte benim ustam diye hava atardıkSmile
maber bey sozum size degildi ,ama niye olmasin omurde neler olcagi hic belli olmaz,baksanizya manyastan bandirmaya zor giderken, can sikintisina bit tlf edeyim dedim konsolusluga ,ikinci ayi burda buldum kendimi,ikinci senesi japonya ya gittim ,ruyamda gorsem inanmazdim
kose yazarida olursam hic sasirmam ,yine buyuk konustum kose yazari olcam galba hehehehehe
Bul
bahri ben anlamam ben senden daha iyi balıkçıyım
belki senin kadar tecrübem yok ama sende biliyosun senden daha iyi balık yakalıyorum elle Smile
neyse bahri gel bakalım balıklar bizi bekliyo
nerde bizim zamanlarımız
bizim gibi sabah çık balığa git akşama kadar balık peşinde koş
yeni yetişen nesilde neredeyse canlı balık görmeyen balığı ancak balıkçı tezgahında görenler var
benim yeğenleri götürmüştüm bi kaç defa suya dalıp çıktığım da iki elimde bide ağzımda kafasından ısırdığım balık vardı akşam karanlığı da olduğu için dayımın ağzına bişey olmuş diye çığlığı basmışlardı Smile
Bul
[quote=yıldırıms]
belki senin kadar tecrübem yok ama sende biliyosun senden daha iyi balık yakalıyorum elle Smile
nerde bizim zamanlarımız
yeni yetişen nesilde neredeyse canlı balık görmeyen balığı ancak balıkçı tezgahında görenler var
benim yeğenleri götürmüştüm bi kaç defa suya dalıp çıktığım da iki elimde bide ağzımda kafasından ısırdığım balık vardı akşam karanlığı da olduğu için dayımın ağzına bişey olmuş diye çığlığı basmışlardı Smile
[/quote sukru el yapimi zipkinida ben icat etmistim ama 16 yaslarindaydik heralde serum lastiginden nasil isliyordu ama,galba bende mucittim hehehehe
canli balik goren yok dedinde laz mehmet i hatirladinmi askere giderken bandirmada denizi gorupte dere zannetmis bize anlatirdi bandirmada bir dere var cok buyuk,aklina gore cok buyuk yayinlar olcagini zannederdi orda ,bizimle gitmeyi bile onermisti ,solcanla yayina bandirma denizine,
dicegim bizim zamanimizda deniz bile goren yoktu hehehehehe
Bul
bahri ozmen yazdı:[quote=yıldırıms]
nerde bizim zamanlarımız
[/quote sukru el yapimi zipkinida ben icat etmistim ama 16 yaslarindaydik heralde serum lastiginden nasil isliyordu ama,galba bende mucittim hehehehe
canli balik goren yok dedinde laz mehmet i hatirladinmi  askere giderken bandirmada denizi gorupte dere zannetmis bize anlatirdi bandirmada bir dere var cok buyuk,aklina gore cok buyuk yayinlar olcagini zannederdi orda ,bizimle gitmeyi bile onermisti ,solcanla yayina bandirma denizine,
dicegim bizim zamanimizda deniz bile goren yoktu hehehehehe

bahri o elle yaptığımız zıpkının tadını hiç bişeye değişmem
17 yıl oldu be bahri ne balıklar vurmuştuk ama Smile
zaten zıpkınla o yıllardan başka avcılık yapmamıştık çocukluk zevkimizdi o bizim Smile
tamam zıpkını sen icat etmiştin ama ucunu ben yapmıştım balıklar kaçmasın vurduğumuz zaman diye Smile
ah bahri özledim seninle balığa gitmeyi gelde gidelim dereler balıkçı görsün Smile
bak peşin söylüyeyim elle gideceğiz başka bişey almayacağız yanımıza tamam
haaaaaaaaa yağ tava rakı felan olmazsa olmaz onları tabii ki alacağız Smile
Bul
hehhe oda güzel valla bizde çekinelim gönderelim Yabancı ülkelere bu cennet vatanımızı tanıtmış oluruz Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  benim sitem TheVolki 29 5,030 31-01-2007, 17:43
Son Yorum: Lapsetur
  Bunlar da Benim Ustamin Fotolari Sohbetcibaba 6 2,684 04-06-2006, 22:24
Son Yorum: finikeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi